Події Факультету

Майстер-клас Карта посади як альтернатива посадової інструкції від Анастасії Журавель
ВІДКРИТТЯ ШЛЯХУ ДО МАЙБУТНЬОГО: ПРОФОРІЄНТАЦІЙНИЙ ВІЗИТ ДО НВК ОБОЛОНЬ
Розгляд результатів дисертаційного дослідження та наукових публікацій аспірантки Валентини Руденко
Участь у конкурсі від міжнародної організації UPSHIFT.
Гостьова лекція: Молодіжна політика в житті об’єднаних територіальних громад

Випускники

Терлецька Тетяна Сергіївна

Рік випуску 2020р

Молодший науковий співробітник Центру технологій дистанційного навчання НДЛ інформатизації освіти Київського університету імені Бориса Грінченка

Основні обов’язки:

  • Підтримка діяльності користувачів в системі електронного навчання Університету;
  • Супровід відеозапису в Студіях дистанційного навчання;
  • Проведення освітніх заходів для НПП Університету в сфері дистанційного та електронного навчання;
  • Наукова діяльність за напрямом діджиталізації освіти.

«Навчання за спеціальністю перш за все надає уявлення про ту надзвичайно велику кількість цифрових інструментів, що можуть бути застосовані в освітньому процесі. Це розуміння значно розширює можливості, адже починаєш підбирати найбільш відповідні засоби під свої задачі, а не намагаєшся втиснути свою роботу в рамки знайомих програм. По-друге, вчишся розуміти принципи роботи електронних ресурсів, а не заучуєш, на яку кнопку натиснути. Це надзвичайно важливо в сучасному світі, де технології стрімко розвиваються, а отже постійно еволюціонує і інтерфейс, і функціонал цифрових засобів.

В процесі навчання за спеціальністю, особливо враховуючи те, що це заочна форма навчання, дуже важливо отримувати підтримку, поради та зворотний зв’язок від викладачів. На спеціальності «Управління електронним навчанням у міжкультурному просторі» це було реалізовано і через корпоративну пошту, і через використання груп у месенджерах: за потреби можна було звернутися з питанням та отримати допомогу.

Навчання за спеціальністю допомогло мені змінити сферу діяльності і застосовувати свої знання та уміння на практиці. Вважаю дану спеціальність надзвичайно актуальною, цікавою та корисною для тих, хто хоче йти в ногу з часом»

 

 

Продан Марина Олександрівна

Рік випуску 2019р

Заступник директора з навчально-виховної роботи Броварської загальноосвітньої школі I-III ступенів № 6.

Уміло організовує поточне і перспективне планування діяльності педагогічного колективу школи. Постійно вносить пропозиції з удосконалення освітнього процесу в школі з використанням сучасних інноваційних освітніх та інформаційно – комунікативних технологій, керує організацією дистанційного навчання.

«Навчання під час карантину стало певним викликом для вчителів, батьків та учнів. Цей досвід є надзвичайно важливим для нас усіх. Не всі школи змогли повноцінно організувати дистанційну роботу саме через те, що спеціалістів з управління електронним навчанням майже нема. Тому на сьогодняшній день програма "Управління електронним навчанням" є надзвичайно актуальною.

Закінчивши даний напрямок ми змогли з моїми колегами організувати дистанційне навчання в нашій школі))

За 2 роки навчання в магістратурі за цим напрямком я отримала неймовірну кількість знань і головне бажання далі пізнавати нове!Дуже дякую Київський Університет Імені Бориса Грінченка та всім викладачам за отримані знання»


 

Ніколаєнко Катерина Сергіївна

Рік випуску 2020р

Керівник регіонального департаменту Політичної Партії Голос

«Наш випуск, як раз, припав на реалізацію нашого навчання - дистаннційну освіту. Ми були першим випуском, який захищав свій диплом дистанційно. Коли ми вступали в університет, я навіть не уявляла, що знання аж так швидко знадобляться. Як раз увесь період місцевих виборів, навчання і реалізація кампанії припали на бурхливу фазу карантину і червоної зони. І отриманні знання в університеті мені дуже знадобилися, щоб за короткий час реалізувати всі дистанційні і освітні процеси. Нехай не всі ми працюємо за спеціальністю, але здобуті знання стали найкращим вкладом в персональний розвиток кожного з нас»

 

Кучеровська Вікторія Олександрівна

Рік випуску 2020 р

  • адміністратор проектів в ТОВ "Аккордгруп"

«Навчаючись на спеціальності управління електронним навчанням у міжкультурному просторі, я здобула великий спектр вмінь та навичок, які щоденно використовую в роботі. Сьогодні я поєдную педагогічну практику та роботу в ІТ-холдингу. Організація дистанційного навчального процесу стала для багатьох викликом, але для мене була дуже цікавою можливістю апробувати всі знання, які ми здобули на парах,  в Студіях дистанційного навчання, на практиці. Мої учні з радістю і задоволенням використовують цифрові інструменти, а результати їх навчання тільки зростають.

Для роботи вміння організувати робочий процес дистанційно дуже важливе та необхідне для мене. Курс з управління проектів відкрив широкий кругозір, щодо технологій та методів, які допомагають у  моїй подальшій роботі.

Величезна вдячність викладачам, які не просто виконували свою роботу, а ставали наставникам та в будь-яку мить приходили на допомогу (і продовжують зараз, незважаючи на те, що навчання вже завершене).

Я прагну вдосконалювати систему цифровізації освіти, тому обрала продовження навчання в аспірантурі. У своїй роботі я продовжила вивчати, як правильно організувати цифровий освітній простір».


 

Антохова Аліна Олегівна

Рік випуску 2019 р

  • вчитель початкових класів Баришівського НВК "гімназія-загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів"

«Успішно реалізую дистанційну форму навчання у своїй роботі та консультую колег, які мають запитання до організації синхронного і асинхронного видів дистанційної роботи. Освітня програма відкрила нові можливості та погляди у навчанні учнів початкової школи. Учень ХХІ століття потребує осучаснення навчального процесу, технологій та методів навчання. Важливим для вчителя  завданням є не лише якісне здобуття знань з різних предметів дітьми, а й навчання безпеці у світовій мережі та розумному використанню інформаційних технологій. У період дистанційного навчання, яке стало невід'ємним у нашому житті, змогла забезпечити ефективні та цікаві види роботи, завдяки яким учні показали високий результат у навчанні.

Отримавши освіту у сфері управління електронним навчанням у міжкультурному просторі, я виросла як вчитель і змінила свої погляди на подачу навчального матеріалу, методи та форми організації роботи не лише під час дистанційного навчання, а й під час очного,  адже викладачі навчили нас звичайну тему перетворити на сучасний урок з використанням надсучасних засобів електронного навчання.

Закінчивши навчання у 2019 році, я і досі відчуваю підтримку, адже залишилися теплі стосунки з викладачами, які підтримують випускників, цікавляться реалізацією у житті. Вдячна Київському Університету імені Бориса Грінченка. Бажання одне: "Повторити із задоволенням все ще раз"».