Надання додаткових платних послуг з програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти за темою «Внутрішнє забезпечення якості освіти в ЗЗСО»

 

З 23 грудня 2019 р. по 26 грудня 2019 р. доцент кафедри управління Акіліна О.В.та Панченко А.Г. на базі Державного закладу «Дитячий спеціалізований (спеціальний) санаторій «Прикарпатський» (м. Яремче) забезпечили надання додаткових платних послуг з програми підвищення кваліфікації педагогічних працівників закладів освіти за темою «Внутрішнє забезпечення якості освіти в ЗЗСО».

Враховуючи специфіку управління освітнім процесом в умовах лікувально-профілактичного закладу доценти кафедри до змісту навчальних тренінгів включили широке коло питань, пов’язаних з фінансовим, кадровим, нормативно-правовим та організаційним забезпеченням. Значна увага була приділена проблематиці створення сучасного освітнього середовища, розробки ефективних стратегій розвитку школи, організаційної роботи керівників закладу щодо формування педагогічного колективу однодумців, забезпечення скоординованої діяльності усіх учасників навчально-виховного процесу та налагодження партнерських взаємин з учнями, батьками та іншими стейкхолдерами. Усі учасники успішно виконали програму навчальних тренінгів та отримали сертифікати про підвищення кваліфікації.

Під час поїздки доценти Акіліна О.В.та Панченко А.Г. відвідали також Управління державної служби якості освіти Івано-франківської області, де домовилися про співпрацю щодо організації підвищення кваліфікації педагогічних працівників за тематикою забезпечення освітнього процесу в новостворених ОТГ.