СЕМІНАР “ПУБЛІКАЦІЙНА СТРАТЕГІЯ НАУКОВЦЯ ”

Доцент кафедри управління факультету інформаційних технологій та управління, Штепа Олена Валентинівна, взяла участь у семінарі “Публікаційна стратегія науковця”, що пройшов 11 листопада 2020 р., присвяченому останнім тенденціям у сфері наукової діяльності. До семінару приєднались 130 учасників.

Лектор – експерт з інформаційно-аналітичних ресурсів та навчання компанії Clarivate Analytics, науковий співробітник відділу сигнальних систем клітини Інституту молекулярної біології і генетики НАН України кандидат біологічних наук Ірина Тихонкова.

Вебінар відбувся у формі відповіді на часті запитання: Що дає науковцю публікація в міжнародному виданні? Як обрати видання для публікації? Скільки коштує? Де опублікуватися безкоштовно? В яких журналах більше статей за моєю темою за останні роки? Як зберегти перелік таких видань? Що таке високоцитована робота? Чи є обмеження за кількістю авторів, установ, посилань в переліку літератури? Як швидко статтю прорецензують і надрукують? Структура статті, правила оформлення. Як швидко і без помилок оформити публікацію за форматом видання Що можна/не можна робити зі статтею після публікації? Перевірка індексації видання у Web of Science Core Collection.

Сподіваємось, що отриманні на семінарі знання всіма учасниками, сприятимуть підвищенню публікаційної активності в журналах, які індексуються у Web of Science.