Відкрите заняття аспірантки 3 курсу Руденко Валентини Сергіївни з навчальної дисципліни «Університетські студії: Вступ до спеціальності»

5 листопада 2022 р. відбулося відкрите заняття зі студентами 1 курсу спеціальності 051 Економіка з навчальної дисципліни «Університетські студії: Вступ до спеціальності». Заняття проводила аспірантка 3 курсу спеціальності 051 Економіка Руденко Валентина Сергіївна.
Метою заняття було обговорення компетентностей та навичок, які студенти отримують в університеті під час навчання та досвід їх практичного застосування на роботі.
Валентина Сергіївна розказала студентам про свій власний досвід практичної роботи на різних фірмах, досвід викладацької роботи, роботи заступником декана ФЕУ з соціально-гуманітарних питань, досвід навчання в аспірантурі.
Студенти прийняли активну участь в обговоренні щодо власного досвіду формування soft-skills в період навчання у закладах загальної середньої освіти та в університеті. Піднімали питання формування власної освітньої траєкторії
навчання, лідерських якостей, академічної доброчесності, вміння вести дискусію та презентувати результати власних наукових досліджень.
Щиро дякуємо Валентині Сергіївні та нашим студентам за цікаву тему для обговорення, жваву дискусію, зацікавленість у майбутньої професії. Бажаємо нашим студентам набути нових компетентностей, знань та навичок у своїй спеціальності та сформувати soft-skills, які необхідними для успішної кар’єри.