Ділова гра "Прес-конференція" з курсу Університетські студії: Вступ до спеціальності

   В рамках впровадження інноваційних підходів у навчанні та узагальнення отриманих знань з курсу Університетські студії "Вступ до спеціальності", кафедрою управління було проведено ділову гру "Прес-конференція" на тему: "Професійні виклики сучасного менеджера" для студентів 1 -го курсу спеціальності 073 "Менеджмент".

    На Прес-конференцію були запрошені ТОП-менеджери українських компаній з багаторічним досвідом роботи, зокрема директор ТОВ "Стандарт Альфа" Яковлева Оксана та директор ТОВ "МЖК ГРУП" Цивенко Олексій. В ході ділової гри студенти мали можливість в "живому спілкуванні" з реальними бізнесменами задати питання щодо проблем та перспектив розвитку бізнесу в Україні, корупції, ведення бізнесу та старттапів, основних викликів до професії менеджера в сучасних умовах.  

   Отриманий зворотній зв’язок від студентів показав суттєву зацікавленість студентів в даному форматі проведення занять, які дозволяють не тільки розвивати вміння точно виражати свої думки, аргументовано захищати їх, а й виділяти головне в інформації, спілкуватися з бізнесом в інноваційному форматі.