Виклики сучасного бізнесу: теорія та практика

За запрошенням Центру фінансових та банківських послуг кафедри фінансів та економіки та в рамках практико-орієнтовного навчання на заняття з дисципліни «Фінанси:облік та аналіз» до ФІТУ завітав власник бізнесу Сажаєв С.І. В рамках візиту відбулася лекція-диспут для студентів ІІІ курсу, фахового спрямування «Менеджмент» та студентів ІІ курсу, фахового спрямування «Фінанси, банківська справа та страхування».

 Для двох споріднених економічних напрямків підготовки в рамках виступу студентам була проведена лекція на тему «Виклики сучасного бізнесу: теорія та практика». Особливу зацікавленість серед студентів-менеджерів та студентів-фінансистів викликав диспут з питань фінансування та аналізу бізнес-моделей сучасного бізнесу та наведення реальних прикладів створення та ведення бізнесу в Україні та закордоном.
В ході візиту студенти мали можливість задати питання щодо правильності вибору власного та корпоративного бізнесу, який є перспективним в сучасних умовах ринку. Окремий акцент був зроблений та ефективному використанні часу студентами під час навчання (обов’язкове відвідування бібліотеки, тренажерного залу, басейну) та канікул (обов’язкова практика, стажування на підприємствах). Головним лейтмотивом лекції-диспуту було визначення та донесення до студентів поняття особистої відповідальності, як в бізнесі, так і в житті.