Робота Студій дистанційного навчання

Шановні колеги!

 

Студії дистанційного навчання продовжують працювати для Вас, у цей складний час.

Якщо Ви перебуваєте в м. Києві і маєте потребу у записі відеолекції у Студіях дистанційного навчання просимо зареєструватись для запису за посиланням. Обов'язково дочекайтесь підтвердження з пошти НДЛ інформатизації освіти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. щодо запису в обраний день та час.

 

Якщо Ви не маєте можливості скористатись Студіями, пропонуємо найпростіші інструменти для запису та використання відеолекцій та аудіолекцій:

Відеолекція за допомогою надбудови Office Mix,

Використання PowToon для створення анімаційного відео,

Audacity: основні можливості.

 

Якщо Вам необхідно записати онлайн лекцію, яку проводите з використанням Google Meet скористайтесь такими найпростішими інструментами:

Засоби запису у PowerPoint,

Free Screen Recorder,

Вбудовані засоби запису відео на мобільному пристрої.

Наразі тривають перемовини із Google щодо відкриття можливості запису на період війни. Про результати обов'язково повідомимо.

 

Окрім, звертаємо увагу щодо змін у безкоштовному акаунті Zoom. Для користувачів з України знято обмеження у 40 хв. (не зважаючи на те, що при створенні конференції зазначається що для 3-х і більше користувачів діє обмеження 40 хв.) та наявна можливість запису онлайн зустрічі. Для того щоб на онлайн зустріч приєдналися виключно здобувачі певної академічної групи або курсу необхідно у Вашому ЕНК розмістити посилання на заплановану зустріч.

 

Також, для Вашої зручності підготували підбірку корисних ресурсів для організації освітнього процесу.