Події

Вітаємо з одним з найважливіших свят — Днем Конституції!

Цей день нагадує нам про наші громадянські права та свободи. Адже вони нероздільні, як схід та захід, південь, північ та центр нашої прекрасної, дуже молодої, але водночас неймовірно сильної та перспективної Батьківщини. А також не дає забути, що кожен та кожна з нас є частиною великої родини — України.

Бережімо нашу Конституцію, вивчаймо її та дотримуймося її норм, сприяючи процвітанню нашої Батьківщини!

Україно, з Днем Конституції! 🩵💛

Випускники, ми пишаємося кожним із вас і віримо, що попереду у вас безліч звершень та досягнень! Ваша наполегливість, знання та прагнення до розвитку - це ті якості, які допоможуть вам досягти успіху в професійному житті🚀📈

Дорогі випускники, пам'ятайте, що ви завжди частина нашої великої грінченківської  родини. Ми завжди готові підтримати вас на вашому шляху, наші двері завжди відкриті для вас ! 🤗❤️

А всім, хто бажає продовжити свій навчальний шлях та здобути ще більше знань і навичок, ми із задоволенням нагадуємо про можливість вступу до магістратури нашого факультету🎓📚

Дякуємо за атмосферу свята всім, хто розділив цей день з нами !

Дякуємо ЗСУ 🇺🇦🇺🇦🇺🇦

В рамках роботи центру компетентностей «Міжнародна економіка» 24 червня науково-викладацький склад та здобувачі всіх рівнів вищої освіти кафедри міжнародної економіки взяли участь у VIII міжнародній науково-практичній конференції: «Стала транспортна система та морська логістика», організованої Батумським навігаційним університетом (Грузія) разом з з Київським столичним університетом імені Бориса Грінченка та іншими українськими і закордонними партнерами. Конференцію відкрив ректор БНУ Пармен Хведелідзе.

Захід був присвячений актуальним питанням:

- сталої транспортної системи; -морської логістики;

- соціально-економічного розвитку та управління;

- міжнародному співробітництву.

Учасники продемонстрували важливість застосування міждисциплінарного та міжгалузевого підходу до розвʼязання сучасних глобальних проблем та реалізації цілей сталого розвитку.

Вдячні шановним партнерам за важливий захід, сподіваємося на подальше плідне співробітництво.

Заступник декана Руденко Валентина разом зі студентами-фінансистами Самарчуком Назаром та Данилюк Аліною взяли участь у Всеукраїнському STEM-фестивалі ROBOTICA+ROBOFIRST, який відбувся на базі школи Inventor School!  

Освітнє волонтерство є одним із напрямів роботи нашого факультету, і команда наших добровольців  радо долучилися до заходу! 

Участь у цьому заході була дуже важливою для нашої команди, адже посилення ролі STEM-освіти є одним із пріоритетів модернізації освіти. Це складова частина державної політики з підвищення рівня конкурентоспроможності національної економіки та розвитку людського капіталу. STEM-освіта є одним з основних факторів інноваційної діяльності у сфері освіти, що відповідає запитам економіки та потребам суспільства. 

До того ж, розвиток освітнього волонтерства є надзвичайно важливим для нашого факультету, адже він сприяє формуванню активної громадянської позиції та забезпечує практичний досвід для студентів. Тепер, наші волонтери готові ділитися набутим досвідом із іншими студентами та викладачами та удосконалювати заходи, які проводяться на Факультеті, використовуючи здобутий досвід . 

Факультет економіки та управління - місце, де ви маєте всі можливості для всебічного розвитку ваших талантів, як на навчальних заняттях, так і за їхніми межами! Наші активісти отримали чудовий досвід, незабутні враження та запрошують всіх активно брати участь у майбутніх заходах як університетського, так і загальноміського рівня! 

З 18 по 20 червня 2024 року відбулася атестація групи МОб-1-20-1.4д відповідно до встановленого графіка та чинного навчального плану за спеціальністю 073 Менеджмент (освітня програма 073.00.01 Менеджмент організацій).

Склад екзаменаційної комісії:

  • Касич А.О. – доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри управління та смарт інновацій Київського національного університету технологій та дизайну – голова ЕК;
  • Самолюк О.С. – представник роботодавця, Державна служба якості освіти;
  • Акіліна О.В. – гарант ОПП «Менеджмент організацій», кандидат економічних наук, доцент кафедри управління;
  • Юрченко Ю.Ю. – доктор економічних наук, доцент кафедри управління;
  • Яковенко І.В. – кандидат економічних наук, доцент кафедри управління;
  • Панченко А.Г. – кандидат наук з державного управління, доцент кафедри управління – секретар ЕК.

До атестації за спеціальністю 073 Менеджмент (освітня програма 073.00.01 Менеджмент організацій, денна форма навчання) було допущено 30 осіб. Усі 30 здобувачів вищої освіти з'явилися на захист кваліфікаційних бакалаврських проєктів.

Процедура атестації відповідала вимогам Міністерства освіти і науки України. Усі представлені кваліфікаційні бакалаврські проєкти виконані на належному рівні, відповідають державним вимогам. Списки використаної літератури свідчать про ґрунтовне вивчення теоретичної бази студентами. На високому рівні оцінено підготовлені студентами доповіді та презентації.

Екзаменаційна комісія відзначила високу якість деяких проєктів, зокрема:

  • Білецький О.О. з проєктом «Формування стратегії сталого розвитку організації на основі принципів ESG»;
  • Приймачек А.І. з проєктом «Механізм мотивації персоналу підприємства на засадах соціально-орієнтованого управління».

Ці проєкти мають практичну цінність для підприємств та організацій і можуть дати позитивний ефект у результаті впровадження запропонованих рекомендацій і пропозицій.

Вітаємо наших студентів з успішним захистом та бажаємо подальших професійних успіхів!

29 червня 2024 р. у місті В’єста (Італія) в рамках міжнародного заходу International Week, організатором якого виступив Університет Фоджа (Італія), аспірантки нашого університету Лойко Єлизавета (спеціальність 051  Економіка), Катеринич Анна (спеціальність 231 Соціальна робота) та  Широкова Ірина (спеціальність 061 Журналістика) представляли наш  Університет для 265 учасників із 15 країн світу. Аспірантки розповіли про кількість програм підготовки бакалаврів, магістрів та докторів філософії, про  інтернаціональні зв’язки Університету, про те, що Університет отримав  міжнародне визнання через приєднання до Великої хартії університетів,  Міжнародної асоціації університетів (IAU) та Європейської асоціації  університетів (EUA). Також розповіли, що Університет активно реалізує  спільні проекти з міжнародними організаціями, такими як Європейська  комісія, Світовий банк, Co-Serve International, а також Британська Рада в  Україні, Альянс сприяння програмі зовнішнього тестування (USETI),  Програма імені Фулбрайта в м. Україна, Американські ради з міжнародної  освіти (Україна). Як учасник програми освітнього обміну «Erasmus+»,  Університет пропонує можливість отримати міжнародний академічний досвід  в університетах різних країн. Учасники тижня International Week із  зацікавленістю слухали інформацію, задавали запитання, виказували  підтримку як нашим аспіранткам, як представникам Університету, так і всім  українцям. 

Наші аспірантки є учасницями програми академічної мобільності «Erasmus+» з університетом Фоджа (Італія), тому могли приймати участь у проведенні  заходу International Week та представляти наш Університет. Дякуємо нашим  аспіранткам за підтримання міжнародної співпраці та популяризацію нашого  закладу вищої освіти.


Наразі продовжується навчальна практика у студентів 1 курсу спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок». 20 червня 2024 року разом з керівником практики від університету Васечко Людмилою Іванівною наші здобувачі відвідали Департамент регуляторної політики та підприємництва Міністерства економіки України.

Директор департаменту Палазов Олександр Віталійович особисто познайомив студентів з структурою департаменту, розказав про регіональні і місцеві програми розвитку підприємництва, ознайомив з перспективами, які відкриваються перед майбутніми фахівцями, поділився власним кар’єрним досвідом.

В.о. начальника управління розвитку підприємництва Вербова Катерина Володимирівна провела для усіх присутніх невелику екскурсію, наші студенти мали можливість відвідати відділи департаменту, приймальню директора, поринути в атмосферу цифр, консультацій, ділових сходжень та нарад.

Зустріч пройшла в позитивному діалозі та жвавій дискусії. 

Сторінка 1 із 128