Календар подій

Гостьова лекція на тему: «Роль ACCA в кар’єрному зростанні бухгалтерів і фінансистів»
Контакти Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Гостьова лекція

запрошений гість: ВІКТОРІЯ ВОЛОТОВСЬКА – менеджер з розвитку бізнес відносин АССА Північної та Східної Європи

02 жовтня 2023 р. (понеділок) о 15.20 (5 пара) в рамках реалізації співпраці з ACCA відбудеться гостьова лекція на тему: «Роль ACCA в кар’єрному зростанні бухгалтерів і фінансистів».

ACCA (Асоціація присяжних сертифікованих бухгалтерів), всесвітньо визнана професійна бухгалтерська організація, яка надає кваліфікацію та вдосконалює стандарти бухгалтерського обліку в усьому світі. 

Перспективні кваліфікації, безперервне навчання та розуміння поважають і цінують роботодавці в кожному секторі. Вони озброюють людей експертними знаннями з питань бізнесу та фінансів, а також етичним судженням, щоб створювати, захищати та звітувати про сталу цінність, яку забезпечують організації та економіка. 

ACCA cпівпрацює з політиками, установниками стандартів, спільнотою донорів, педагогами та іншими бухгалтерськими органами, зміцнюють та створюють професію, яка є рушієм сталого майбутнього для всіх.

Всесвітня організація професійних бухгалтерів має правильну відправну точку для Вас, незалежно від того, чи збираєтеся ви зробити перші кроки до кар’єри у сфері фінансів, чи ви фінансовий професіонал, який прагне розвинути здібності стратегічного лідерства, щоб вивести свій потенціал прибутку на наступний рівень.

ACCA пропонує:

  • навчання
  • широкий вибір безкоштовних ресурсів, які допоможуть підготуватися до іспитів
  • працевлаштування

Зустріч відбудеться 2 жовтня о 15.20 год., в ауд. 503. Запрошуємо усіх бажаючих. За деталями звертайтесь до Мар’яни Сулими (Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.)

Green minimalist professional Business Proposal Presentation page 0001

Місце розташування ауд. 503