Календар подій

Конкурс проектів "Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи" в рамках літньої школи Жана Моне
Керівників закладів освіти міста Києва та Київської області, публічних службовців та представників громадських організацій запрошуємо до участі у конкурсі проектів, який проводиться в рамках літньої школи Жана Моне на тему: «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи».
Метою проведення Конкурсу проектів є активізація освітян та представників громад до популяризації європейських миротворчих цінностей, розробки і впровадження інновацій з миротворчої освіти у освітні процеси та громадську діяльність.
Пріоритети Конкурсу проектів з миротворчої освіти:
а) створення сприятливого освітнього середовища для впровадження миротворчої освіти;
б) провадження освітніх інновацій з миротворчої освіти;
в) інтенсифікація використання ІКТ у миротворчій освіті;
г) активізація проектної діяльності у миротворчій освіті;
д) посилення партнерства між владою та громадськістю у провадженні ідей миру, демократії та ненасильницького спілкування.
Організатори Конкурсу проектів: команда проекту PeaECH, Київський столичний університет імені Бориса Грінченка.
Для участі у Конкурсі необхідно до 30 квітня 2024 року:
1. Заповнити реєстраційну форму учасника Конкурсу наукових проектів http://surl.li/scsjv
2. Надіслати проект, оформлений відповідно до вимог конкурсу, на електронну адресу організаційного комітету Конкурсу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
З вимогами до участі у конкурсі проектів Літньої школи Жана Моне можна ознайомитись за посиланням: http://surl.li/scsld
Результати відбіркового етапу та запрошення для представлення проектів в рамках літньої школи будуть надіслані учасникам до 09 травня 2024 року. Автори кращих проектів отримають листи-запрошення та рекомендації від оргкомітету Конкурсу щодо підготовки презентацій проектних пропозицій (у форматі Microsoft Power Point, Сanva тощо). Онлайн-презентація найбільш успішних проектів та нагородження учасників дипломами відбудеться в рамках літньої школи 13 травня 2024 року.
Конкурс проводиться в рамках проекту Еразмус+ модуль Жана Моне «Миротворча освіта заради консолідованої та людиноцентричної Європи», що фінансується Європейським Союзом (ERASMUS-JMO-2022-HEI-TCH-RSCH-UA-IBA-101094420). Конкурс проектів сприяє розширенню можливостей для розвитку миротворчої освіти в Україні та ЄС.