До участі у конкурсі було представлено 11 індивідуальних бізнес-проектів, а саме:
1. Кав’ярня-ростерія “ArtCoffee Roasters” – автор Фомичева Єва;
2. Виробництво енергоносіїв біологічного походження/біопалива – підготував Ареф’єв Ростислав;
3. Антикафе “ВІДПОЧИНЬ’КА” – бізнес-ідея Золотоверхої Анастасії;
4. Ветеринарна клініка “Чотири лапки” – авторська розробка Волик Ольги;
5. Кафе “КВК” – автор Буждиган Катерина;
6. Незвичне кафе “ONE CAT CAFÉ” – підготувала Шемчук Катерина;
7. Мобільний додаток “Програма для знайомств” – авторства Кравцова Євгена;
8. Механічний пристрій для вияву алкогольного сп’яніння водія вбудований в автомобіль – ідея Чередніченко Анастасії;
9. Футбольний клуб “Каштан” підготував Іваницький Богдан;
10. Деревообробний цех по виготовленню меблів та посуду – автор Мартюшевська Єлизавета;
11. Сімейна фотостудія – бізнес-ідея Дідик Валерія.
Над бізнес-проектами студенти працювали протягом двох місяців. Консультаційну роботу в ході підготовки бізнес-проектів здійснювала д.е.н., доц., професор кафедри фінансів та економіки Краус Н.М.
Члени експертної комісії конкурсу на кращу та актуальну інноваційну бізнес-ідею (заступник декана ФІТУ, к.е.н, доц. Мельник І. Ю., завідувач кафедри фінансів та управління, д.е.н., доц. Рамський А. Ю.; завідувач кафедри управління, к.е.н., доц. Акіліна О. В.; д.е.н., доц., професор кафедри фінансів та управління Краус Н. М.; к.е.н., доцент кафедри фінансів та управління Казак О. О.) оцінювали проекти за такими характерними особливостями, як: актуальність, інноваційність, економічна ефективність, його соціальна і екологічна орієнтація, якість приготовленої презентації, рівень опису й ясність змісту бізнес-ідеї, рівень представлення студентом свого авторського доробку та аргументованість і повнота відповідей на поставленні додаткові питання.