Участь студентів ФІТУ у бізнес-форуму «Бізнес концентрат 4.0»

 

Студентам факультету інформаційних технологій та управління Папченко Діані (науковий керівник: доцент к-ри управління, к.е.н Краус К.М.), Арабаджи Кирилу, Кіктєва Віолеті (науковий керівник: зав. к-ри фінансів та економіки, д.е.н., доцент Рамський А.Ю.), Буждиган Катерині, Золотоверхій Анастасії (науковий керівник: професор к-ри фінансів та економіки, д.е.н., доцент Краус Н.М.), 1 червня 2019 року за результатами мотиваційного есе, випала можливість долучитись до неймовірно цікавого та потрібного для економіки України, в частині становлення Індустрії 4.0, бізнес-форуму «Бізнес концентрат 4.0».

Студенти мали змогу перейняти практичний досвід започаткування власного вдалого інноваційного підприємництва від таких знаних українських бізнесменів, як Євген Черняк (голова холдингу Global Spirits, засновник бізнес каналу BIG MONEY), Оскар Хартманн (підприємець, інвестор і філантроп, засновник компаній KupiVIP, Carprice, CarFix, Aktivo), Євген Чичваркін (підприємець, видавець книг), Ігор Ніконов (підприємець, засновник компанії KAN Development).

Своїми цікавими та яскравими виступами, такі спікери як: Дмитрій Дубілет (український підприємець, засновник мобільного банку Monobank), Олександр Висотський (власник компанії Visotsky Consulting, видавець книжок), Олександр Конотопський (засновник СЕО Аjax Systems), Андрій Федорів (засновник креативної компанії FEDORIV), “запалили” в студентах жагу до “виношування” таких потрібних на сьогодні для економіки України, що знаходиться в умовах системної та комплексної модернізації, інноваційних проектів в різних секторах економіки.

Учасники бізнес-форуму «Бізнес концентрат 4.0» мали можливість прийняти участь у дискусії з питань реалізації startup проектів з Тарасом Борщовський (засновник компанії Fruit), Костянтином Єфименком (президент фармацевтичної компанії “Biopharma”), Владиславом Чечеткіним (засновник і генеральний директор інтернет магазину Rozetka.ua.).

Спікери форуму ділилися досвідом і розповідали про помилки, які вони допускали в ході становлення та розвитку свого підприємництва. Учасники даного заходу намагались вирішити питання покращення продукту, шляхи залучення клієнтів, ділились плани діяльності компанії на наступні 10 років.

Студенти приймали участь у розіграші призів від спонсорів. Панченко Діана виграла портативну колонку. Позитивні враження студентів переповнюють!

Студенти учасники бізнес-форуму «Бізнес концентрат 4.0» та професорсько-викладацький склад ФІТУ вдячні організаторам за безкоштовні квитки на участь у даному заході!