Підвищення кваліфікації за програмою «Менеджер (управитель) житлового будинку (групи будинків)»

 

На кафедрі фінансів та економіки пройшла підвищення кваліфікації перша група майбутніх керівників Об’єднань співвласників багатоквартирних будинків (ОСББ). Викладачі і слухачі відмітили, що старт був успішним.

Згідно з Договором з Міським Центром зайнятості навчання тривало півтора  місяці з 26 серпня 2019 р. по 4 жовтня 2019 р. В рамках навчання слухачі опанували 8 дисциплін: з господарського права, основ менеджменту та організації виробництва, праці та управління,основ економіки та маркетингу, ефективного використання спільного майна об’єднаннядоговірної діяльності та документообігу, етики ділового спілкування та ведення переговорів.  Навчальні дисципліни виклалися на високому фаховому рівні. Заняття проводилися викладачами кафедри: д.е.н. Лойко В.В., к.е.н. Соболєвою-Терещенко О.А., к.е.н. Казак О.О. Особливу зацікавленість у слухачів викликали заняття з Господарського права, які проводив викладач та аспірант кафедри, фаховий юрист Маляр С.А. По завершенню навчання всі слухачі відмітили, що отримали нові корисні знання та навики і були задоволені якістю освітніх послуг. Слухачам сподобалась атмосфера університету, оснащення аудиторій, інтерактивне проведення занять, толерантність спілкування.

В рамках перших днів знайомства з університетом та за програмою підвищення кваліфікації було здійснено презентацію Київського університету імені Бориса Грінченка, особливу увагу було спрямовано на корпоративну культуру лідерства-служіння, його місію, цінності. Додатковим бонусом було проведення екскурсії по корпусу Університетута ознайомлення із факультетами та спеціальностями, за якими навчаються студенти Університету.