Презентація магістерської програми «Фінанси, банківська справа та страхування»

Йти чи не йти на магістратуру після бакалаврату? Магістр з фінансів – це хто? Для чого це потрібно? Чого там навчатимуть? – відповіді на ці та багато інших питань були надані 05 листопада 2019 року на Факультеті інформаційних технологій та управління під час проведення Презентації магістерської програми «Фінанси, банківська справа та страхування».

 

Зі студентами бакалаврату зустрілися представники кафедри фінансів та економіки, зокрема завідувач кафедри, д.е.н., доцент Рамський А.Ю., професор кафедри, д.е.н., доцент Краус Н.М., професор кафедри, д.е.н., доцент Лойко В.В., доцент кафедри, д.е.н., доцент Сосновська О.О., доцент кафедри, к.е.н. Казак О.О. Особливим гостем став випускник магістратури, а нині аспірант кафедри та її викладач Жильцов М.О.

 

Під час зустрічі студентам було розкрито профіль освітньої програми, надані роз’яснення щодо важливості отримання освітнього ступеня «магістр», визначені основні конкурентні переваги навчання на даній магістратурі. Викладачі презентували свої викладацькі курси, зосередивши увагу на актуальності та сучасності кожного, пояснили структуру та зміст, прикладну значущість та практикоорієнтованість.

 

Зустріч супроводжувалася неабиякою зацікавленістю з боку студентів та пізнавально-динамічним настроєм. Особливу зацікавленість та пожвавлення викликав виступ Жильцова М.О. у блоці «Питання до випускника». Адже успішна особистість, яка під час навчання започаткувала власний бізнес та вдало поєднувала навчання та роботу, а нині не менш вдало поєднує досить різноманітні види діяльності, дійсно є достойним прикладом для взірця та наслідування досвіду. Також студентами цікавилися особливостями вступної кампанії у магістратуру та специфіки проведення фахових випробувань.

 

В результаті зустрічі студенти мали змогу не лише «з перших рук» дізнатися про зміст та фаховість майбутнього освітнього рівня, але й дійти висновку, що у сучасних конкурентних ринкових умовах людина зі ступенем магістра – це не лише працівник, який потенційно має більше знань. Це справжній лідер, здатний чітко усвідомлювати реалії ринку праці, ставити конкретні цілі та досягати поставленої мети шляхом самоорганізації та наполегливості. Це – особистість з високим рівнем самоповаги, готова різнобічно інвестувати у власний розвиток задля забезпечення не лише власного майбутнього добробуту, але й блага суспільства та своєї країни в цілому. 

 

Тож якщо ви плануєте пов’язати життя з академічною діяльністю, хочете поїхати за обміном за кордон, плануєте працювати в державних органах, будувати нову економічну політику, працювати на керівній посаді чи бути успішним у власному бізнесі – ласкаво просимо до нашої фінансово-освітянської родини!