Гостьова лекція Ігоря Харлампова

 

Кафедрою управління в рамках реалізації Стратегії Менторства  стартапів було організовано гостьову лекцію креативного підприємця Ігоря Харлампова з подвійною тематикою: "Диверсифікація підприємницької діяльності: потенційні ризики, прогнозування та мінімізація." На лекцію були запрошені студенти 2-3 курсу спеціальності «Менеджмент» ФІТУ та студенти коледжу Університету спеціальностей "Організація виробництва", "Фінанси та кредит".  

Студенти отримали нові знання щодо інноваційних технологій диверсифікації  бізнесу, ознайомилися з лайфхаками створення стартапів та їх просування на ринку, надихнутися атмосферою неформального освітнього простору в межах Факультету інформаційних технологій та управління. 

Практично-освітній захід водночас перетворився на значну профорієнтаційну подію. Завідувач кафедри Людмила Миколаївна Ільїч, гарант програми Олена Володимирівна Акіліна та керівник Центру компетентностей з реінжинірингу Валерій Валерійович Павлюк привітали гостей факультету та презентували освітню програму, розкривши зміст навчального плану та запросивши до продовження навчання за спеціальністю «Менеджмент».