Цифровий форум «Digital Evolution Forum '19 powered by Microsoft»

Професор кафедри фінансів та економіки, факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка д.е.н., доцент Краус Наталія Миколаївна взяла участь у третьому щорічному форумі «DigitalEvolutionForum 2019», який відбувся 27 листопада 2019 року в місті Києві в ВСІ.СВОЇ.D12.

Більше 1000 учасників форуму мали змогу в ході доповідей на панельних треках заходу здійснити обмін передовими ідеями та результатами наукових досліджень, розглянути актуальні проблеми цифрової трансформації, успішних кейсів, отримати досвід лідерів змін, пізнати зміст трансформація технологій для HR, Marketing, Finance, управління змінами, безпеки як основа трансформації. DEF – це ІТ-захід для бізнесу та платформа, де представлені підходи та стратегії цифрової трансформації, експертиза, практичні рішення та успішні кейси, розроблені для реалізації трансформації стратегій компанії.

З вітальним словом виступив Ян Пітер Де Йонг, Директор Microsoft Україна. Цікавими та корисними для практичної реалізації стали розкриті практичні кейси від Філіпа Рог, Президент Microsoft, Центральна та Східна Європа. Цифрове мислення було розкрито спікером – Грант Лєбоффом, експертом з digital-маркетингу, автором книги «Цифрові продажі», що є №1 серед літератури даного напрямку в 2016 році, Британія.

Спікери форуму наголосили, що зміни – єдина константа в житті. Сьогодні швидкість змін диктує нові правила гри та відкриває нові можливості. Цифрова трансформація – це не тільки ІТ, але й підходи до управління людьми, взаємодії з клієнтами, зміни бізнес моделей, оптимізації операційної діяльності.
В своїх виступах доповідачі зосереджували увагу й на тому, що DEF — це платформа для взаємодії бізнесу та ІТ. Гасло цьогорічного заходу – LeadtheChange.

DEF2019 зібрав під одним дахом лідерів ринку з різноманітних індустрій для того, щоб розповісти про можливості, які відкриває Цифрова Трансформація, навести приклади ефективних рішень та кейсів, поділитися міжнародним та українським досвідом. DEF став майданчиком для нетворкінгу з експертами компанії Microsoft та Партнерами, а також представниками бізнесів – лідерами змін.