Kick-off meeting в рамках проєкту КА2: «Teaching Digital Entrepreneurship» 2020-1-PL01-KA203-081784 (24-25.09.2020, on-line)

3.jpg

 

24-25 вересня 2020 року відбувся kick-off meeting в рамках проєкту зі стратегічного партнерства TED «Навчання цифровому підприємництву».

У зустрічі взяли участь 15 експертів із 7 партнерських ЗВО Австрії, Іспанії, Італії, Польщі та України.

З вітальним словом виступили координатори проєкту з Краківського економічного університету, університету Хаєн, університету Фоджа, Неополітанського університету, університету Салерно, Віденського економічного університету, Київського університету імені Бориса Грінченка.

Національний координатор проєкту з Польщі презентував проєкт TED, а також основні вимоги до проєктів зі стратегічного партнерства Еразмус+, надав практичні рекомендації щодо можливих шляхів реалізації проєкту під час карантину, а також використання коштів гранту під час реалізації проєктів зі стратегічного партнерства.

Учасниками зустрічі проведено презентацію вищих навчальних закладів, робочих груп з реалізації проєкту.

Представники проєкту від Київського університету імені Бориса Грінченка, Олена ШТЕПА, Наталія та Катерина КРАУС презентували основні напрями діяльності та етапи виконання завдань проєкту, місце цифрового підприємництва в новій доповненій економічній реальності, навички, якими слід оволодіти в ході навчання цифровізації підприємництва та презентували ”дорожню карту” підготовки фахівця з цифрового підприємництва.

Разом з координаторами проєкту від Європейського союзу та України визначено та обговорено основні задачі, сфери відповідальності, форми залучення до роботи здобувачів вищої освіти та науково-педагогічних працівників.

 

Національний Еразмус+ офіс розмістив статтю про подію