III Міжнародний науковий конгрес SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2020

24 та 25 вересня проходив ІІІ Міжнародній науковий конгрес конференція SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2020, який у зв’язку із пандемією було проведено онлайн. Від Факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка у роботі конгресу прийняли участь завідувач Кафедри фінансів та економіки доктор економічних наук СОСНОВСЬКА О.О. та доцент Кафедри управління кандидат економічних наук ШТЕПА О.В.  

Організаторами конгресу виступили:

KYIV NATIONAL ECONOMIC UNIVERSITY NAMED AFTER VADYM HETMAN (UKRAINE)

REZEKNE ACADEMY OF TECHNOLOGIES (LATVIA)

LAZARSKI UNIVERSITY (POLAND)

KRYVYI RIG METALLURGICAL INSTITUTE OF THE NATIONAL METALLURGICAL ACADEMY OF UKRAINE (UKRAINE)

BUKHARA STATE UNIVERSITY (UZBEKISTAN)

ODESSA NATIONAL POLYTECHNIC UNIVERSITY (UKRAINE)

LVIV STATE UNIVERSITY OF LIFE SAFETY (UKRAINE)

UNIVERSITY OF PRESOV (SLOVAKIA)

ASSOCIATION OF LEGAL CLINICS OF UKRAINE (UKRAINE)

POLISH LEGAL CLINICS FOUNDATION (POLAND)

Місія III Міжнародного наукового конгресу SOCIETY OF AMBIENT INTELLIGENCE 2020 – організація багатосторонньої платформи для співпраці академічної спільноти й бізнесу з метою генерування нових знань та обміну інформацією, передовим досвідом, що стосується сучасних тенденцій, ключових факторів та особливостей розвитку технологій інформаційного суспільства в умовах глобалізації цифрової економіки.

Колеги доповідали у Секції Business Models, Tools, and Innovations in Digital Economy (трансформація бізнес-моделей, інструментів і технологій у цифровій економіці; інновації в цифровій економіці; розвиток екосистеми інформаційного суспільства; розвиток блокчейн-технологій у світовій економіці і бізнесу; цифровий маркетинг, e-business та e-commerce; розвиток FinТech та e-finance; e-learning; e-government; перспективи розвитку циркулярної економіки).