Кафедра управління долучилася до участі у Kyiv Smart City Forum 2020

8 жовтня 2020 року кафедра управління Факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка долучилася до участі у Kyiv Smart City Forum 2020.

Kyiv Smart City Forum 2020 – це непересічна подія в економічному, політичному та науковому житті України. Питання, що обговорювалися на форумі є надзвичайно актуальними та гострими, а прийняті рішення здатні змінити траєкторію розвитку України вже в найближчі роки. Kyiv Smart City Forum 2020 – це не лише дискусії про майбутнє України, це, перш за все, можливість долучитися до низки креативних та інноваційних ідей щодо підготовки сучасних міст, і в першу чергу Києва, та громадян до викликів сьогодення.

Цьогоріч Kyiv Smart City Forum об’єднав на єдиній віртуальній платформі 25 спікерів – успішних іноземних та українських експертів у розбудові міст, архітекторів, урбаністів та представників влади. До участі у форумі долучилося понад 10 000 представників місцевих влад, посольств, міжнародних організацій, бізнес-кол, ЗМІ, вендорів, урбаністів, лідерів думок. Серед гостей Kyiv Smart City Forum 2020 були Юрій Назаров (експерт зі smart city-технологій, ГО “СМАРТ СІТІ ХАБ”), Михайло Федоров (Віце-прем’єр-міністр, Міністр цифрової трансформації України), Ренді Цукерберг (засновниця та генеральний директор компанії Zuckerberg Media, підприємець, інвестор), Чарльз Рід Андерсон (засновник, CRA & Associates, Член Консультативної ради GO SMART, старший радник – IoT, McKinsey & Company. Сінгапур).

4 секції Kyiv Smart City Forum 2020 охопили головні питання про готовність міста і громадян до кризових ситуацій, автоматизацію процесів та технології, які допомагають почуватися безпечно і захищено у новому світі, а віртуальна EXPO ZONA дала змогу всім бажаючим учасникам ознайомитися із технологічними рішеннями вендорів, інноваційними продуктами для розумних міст у режимі онлайн.

Kyiv Smart City Forum 2020 (посилання на захід https://liveforum.kyivsmartcity.com/desk).