Студенти спеціальності Менеджмент на онлайн-конференції ACCELERATE Global 2020

28 жовтня 2020 року студенти II-го курсу спеціальності 073 “Менеджмент” в рамках діяльності одного із центрів розвитку компетентностей кафедри управління, а саме Центру функціонального менеджменту, долучилися до глобальної онлайн-конференції ACCELERATE Global для бізнес- та ІТ-лідерів (https://app.socio.events/Nzg4Mw/Agenda/95726/Session/328722).

ACCELERATE Global 2020 – це 24 години натхнення, практичного досвіду, кейсів та історій успіху з усього світу. Організатор онлайн-конференції ACCELERATE Global компанія Terrasoft Ukraine, що входить до міжнародної групи компаній Creatio, штат якої налічує 600+ співробітників, а клієнти представлені в 110+ країнах світу.

Онлайн-конференція ACCELERATE Global – це не тільки знайомство з експертизою і кейсами компаній з усього світу, а й можливість персонального спілкування зі спікерами!

28 жовтня 2020 року онлайн-конференція ACCELERATE Global об’єднала близько 10 000 тисяч учасників з усього світу, які зібралися в один день на одному майданчику в новій реальності. Відомі та успішні представники бізнесу та ІТ сфери виступали на віртуальній сцені, долучалися до обговорень і зустрічей тет-а-тет. Яскравими та цікавими спічами порадували лідери UNIT.City – однієї з найбільш інноваційних організацій України Кирило Бондар (партнер та CFO UNIT.City), Костянтин Євтушенко (керівний партнер UNIT.City) та Віталій Горовий (керівний партнер ucode IT academy) під час панельної дискусії “Україна як точка росту”; Микола Тимощук (CEO UFuture) під час панельної дискусії “Інновації, прискорення, адаптивність: як компаніям бути успішними в новій реальності”; Домінік Піоте (СЕО та керівний партнер UNIT.City) під час панельної дискусії “Discover how an innovative and transformative mindset can save your business in times of crisis”.

Спікер онлайн-конференції ACCELERATE GLOBAL – Олександр Висоцький (засновник консалтингової компанії Visotsky Consulting і автор декількох книг про бізнес) в рамках заходу поділиться досвідом трансформації бізнесу під впливом пандемії і розповість, що потрібно компаніям, щоб успішно працювати і розвиватися в новій реальності. Які підходи і технології дозволили ритейл-індустрії впоратися з глобальними викликами і швидко адаптуватися до нової бізнес-реальності? В рамках дискусії “Smart retail 2020: підходи, інструменти та технології” на ACCELERATE Global разом з іншими експертами ці питання обговорить Олег Пастущин (директор з розвитку Meest Group).

Петро Чернишов (Kyiv School of Economics), Михайло Трубський (Northeastern University, USA), Кір Тітієвський (Google, USA) і Михайло Фельдман (Changes Academy) – учасники панельної дискусії “Професійна освіта сьогодні: тренди та перспективи” на ACCELERATE Global обговорили безліч питань, серед яких: Які вимоги висуває бізнес до професійної підготовки фахівців? Hard vs Soft skills. Які навички відкривають сьогодні двері в компанії? Технології і формат навчання: онлайн vs offline. Чи можливо за короткий строк отримати кваліфіковані знання? Хто повинен навчати — теоретики чи практики?

Костянтин Єфименко (президент Biopharma), Андрій Здесенко (засновник і СЕО Biosphere Corporation), Микола Тимощук (CEO UFuture) та Олексій Амітан (генеральний директор Bredley Holding) на одному віртуальному майданчику поділитися своїм баченням майбутнього і обговорити стратегії та інновації, які допоможуть бізнесу прискоритися в умовах невизначеності.

Спікер онлайн-конференції ACCELERATE Global – суперзірка вітчизняного маркетингу, засновник Fedoriv Group Андрій Федорів у своїй доповіді “Brands change business – Бути, а не здаватися” розповів про ключові тренди, що будуть визначати розвиток постпандемійного суспільства найближчим часом, поділиться досвідом трансформації бізнесу від креативної агенції Fedoriv до інвестиційно-креативної компанії Fedoriv Group, а також іншими надихаючими кейсами. Кирило Гончарук (CIO Укртелеком) поділився досвідом цифрової трансформації однієї з найбільших телеком-компаній України і розповів про те, як інновації допомагають справлятися з викликами 2020 року.

А спеціальний гість ACCELERATE Global Андрій Длігач – футуролог, стратег, генеральний директор консалтингової компанії Advanter Group. Він розповів про те, як глобальні виклики прискорили процеси цифровізації, які технології визначать контури бізнесу майбутнього, а також що робити компаніям, щоб бути готовими до стрімких змін. Легендарна Кейт Леггет (віцепрезидент і головний аналітик авторитетного міжнародного дослідницького агентства Forrester Research) розповіла про 5 ключових CRM-трендів, за версією Forrester Research, які чекають digital-лідерів у 2021 році.

ACCELERATE Global – це 24 години нон-стоп, 200 сесій, 7 мов та 5 континентів. Без гіпотез та теоретиків. Лише практика та власний досвід тих, хто щодня кує власний бізнес.