Участь доцента кафедри Краус К.М. у круглому столі “Інноваційний розвиток регіону та смарт-спеціалізація Київської області: стан та перспективи розвитку”.

24 листопада 2020 року Краус Катерина Миколаївна, доцент кафедри управління Факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка, взяла участь у круглому столі Інноваційний розвиток регіону та смарт-спеціалізація Київської області: стан та перспективи розвитку в рамках заходу департаменту економіки та цифровізації Київської ОДА спільно з Інститутом економіки та прогнозування НАН України. На круглому столі будо презентовано інформацію щодо інноваційного розвитку та смарт-спеціалізації Київської області, а також інших регіонів України. Свої проєкти та бачення подальшого розвитку інноваційної екосистеми регіону представили запрошені представники бізнесу, наукових та освітніх закладів.

Директор департаменту економіки та цифровізації Київської облдержадміністрації Погребна Н.О. виступила з доповіддю щодо інноваційної діяльності промислових підприємств Київщини та пріоритетами розвитку інноваційно-орієнтованих галузей економіки Київщини (на засадах смарт-спеціалізації).

Старовойтова А. – директор КП “Агенство регіонального розвитку” представила у своїй презентації інноваційний індустріальний бізнес-парк Славутич перший в Україні муніципальний інноваційний індустріальний бізнес-парк (https://arr.in.ua/innovaczijnyj-industrialnyj-biznes-park-slavutych/).