Бої стартапів: інновації та управління ними

Талант – це праця, наполеглива і щоденна

(Антон Чехов)

Науково-педагогічним складом кафедри фінансів та економіки і кафедри управління було ініційовано проведення 25 листопада 2020 року ІІ Конкурсу інноваційних бізнес-ідей та проєктів

Бої стартапів: інновації та управління ними”.

В рамках роботи Центру провайдингу інновацій та цифрового підприємництва (кафедра фінансів та економіки ФІТУ) і Центру функціонального менеджменту (кафедри управління ФІТУ) було проведено ІІ Конкурс інноваційних бізнес-ідей та проєктів “Бої стартапів: інновації та управління ними”. До участі у конкурсі представлено низку індивідуальних та колективних інноваційних проєктів, підготовлених студентами Київського національного університету імені Тараса Шевченка та Київського університету імені Бориса Грінченка. Над проєктами студенти працювали протягом трьох місяців індивідуально та групами своїх творчих колективів.

Члени експертної комісії конкурсу на кращу та актуальну інноваційну ідею оцінювали проєкти за такими характерними особливостями, як: інноваційність, його соціальна і екологічна орієнтація, якість приготовленої презентації, актуальність, економічна ефективність, рівень опису змісту бізнес-ідеї, рівень представлення студентом свого авторського доробку та аргументованість і повнота відповідей на поставленні додаткові питання.

За результатами БОЇВ СТАРТАПІВ, що відбувся 25 листопада 2020 року між студентами Київського університету імені Бориса Грінченка та Київського національного університету імені Тараса Шевченка, членами експертної комісії було названо переможців:

Ангеліна Парасіч, студентка спеціальності Міжнародна економіка, здобула перемогу в номінації ГРАН-ПРІ “Самий підприємливо-екологічний” за проєкт Zero waste cafe (Науковий керівник: Осецький В. Л., д.е.н., професор, заслужений працівник освіти України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка).

Вероніка Шевчук, студентки спеціальності Економіка, здобула перемогу в номінації ГРАН-ПРІ “Самий інноваційний” за проєкт Компанія Plant pro (Науковий керівник: Краус Н. М., д.е.н., доцент, кафедра фінансів та економіки, Київський університет імені Бориса Грінченка).

Марія Ятлук, Богдана Бурин, Ангеліна Рибалко студентки спеціальності Економіка, вибороли І МІСЦЕ за проєкт Швидкісні підземні дороги (Науковий керівник: Краус Н. М., д.е.н., доцент, кафедра фінансів та економіки, Київський університет імені Бориса Грінченка).

Юля Журавель студентка спеціальності Міжнародна економіка, виборола ІІ МІСЦЕ за проєкт Равликова ферма “RAVLAND(Науковий керівник: Осецький В. Л., д.е.н., професор, заслужений працівник освіти України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка).

Альона Бондар, Єлизавета Нечипоренко студентки спеціальності Економіка, ІІІ МІСЦЕ за проєкт Повітряне таксі (Науковий керівник: Краус Н. М., д.е.н., доцент, кафедра фінансів та економіки, Київський університет імені Бориса Грінченка).

Нікіта Леонтюк, Софія Слабоспіцька студенти спеціальності Комп’ютерні науки, перемогли в номінації “Самий соціально-екологічний” (Науковий керівник: Краус К. М., к.е.н., доцент, кафедра управління, Київський університет імені Бориса Грінченка).

Влад Самсоновстудент спеціальності Міжнародна економіка, здобув перемогу в номінації “Самий креативний та просторово-локаційний” (Науковий керівник: Осецький В. Л., д.е.н., професор, заслужений працівник освіти України, Київський національний університет імені Тараса Шевченка).

Вітаємо переможців конкурсу “Бої стартапів: інновації та управління ними” і бажаємо нашій перспективній молоді втілити в життя презентовані на конкурсі ідеї!

Невдача – це також результат.

Якщо ти не помиляєшся, ти недостатньо інноваційний.

Інновації – це ризик.

Бізнес – шок для нервової системи.

Щоб досягти успіху в будь-якій незвичній справі,

потрібно вміти бачити свою мету та

не зважати на думку скептично налаштованого оточення

(Ілон Маск)