Практико-орієнтоване навчання студентів спеціальності 073 «Менеджмент» у страховій компанії UPSK

Страхова компанія UPSK (https://youtu.be/pDPlZv7K-Cs) вже кілька років поспіль відчиняє свої двері для студентів спеціальності Менеджмент кафедри управління Факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка.

Страхова компанія UPSK створена в 1992 році і більш ніж за 28 років бездоганної роботи стала однією з провідних страхових компаній України. UPSK представлена на всій території України і має 75 відокремлених структурних підрозділів, близько 1000 точок продажів страхових продуктів та центрів обслуговування клієнтів, які працюють на підставі агентських угод. Сьогодні СК UPSK це лідер страхового ринку України, що надає широкий спектр страхових послуг та пропонує для своїх клієнтів 21 вид добровільного та 39 видів обов’язкового страхування на вигідних умовах.

Розроблення та впровадження страхових продуктів дозволяють компанії UPSK виходити на нові ринки й принципово новий рівень розвитку у сфері обслуговування клієнтів. Компанія регулярно аналізує промислові, аграрні й інноваційні ринки, ринки фінансових послуг, великого та малого бізнесу задля створення страхових продуктів відповідно до потреб кожної галузі.

Студенти відвідують страхову компанію UPSK в рамках екскурсій для ознайомлення з діяльністю, а головне мають змогу отримати тут перший свій професійний досвід та здобути навики з менеджменту, адже проходять практику на конкретних робочих місцях.

Цьогоріч практику в стінах компаній пройшли: Христова Кристина, Роман Гентош, Ангеліна Пасічник, Марк Ямбулатов та Вікторія Самойлюк. Під час виробничої та переддипломної практики в компанії студентам створено всі необхідні умови для виконання плану практики та успішного написання звіту. Майбутні менеджери, що навчаються на кафедрі управління, отримують професійну підтримку та консультації від працівників різних ланок управління  компанії UPSK. Постійна співпраця та комунікація між практикантами і співробітниками страхової компанії створили сприятливі умови для подальшої їх спільної роботи.

https://youtu.be/pDPlZv7K-Cs