Вебінар «Як розробити онлайн-заняття та втримати увагу студентів»

«Teach Me Online 2.0» – всеукраїнський освітній проєкт для викладачів, орієнтований на підвищення ефективності онлайн-викладання.

24 листопада відбувся наступний етап освітнього проєкту – вебінар «Як розробити онлайн-заняття та втримати увагу студентів», учасницею якого стала доцент кафедри управління Олена Валентинівна ШТЕПА. У фокусі уваги були розробка презентацій та підготовка до вебінару. Також учасники спільно попрацювали над розробкою кейсів, які можна буде використовувати у навчальному процесі.

Спікером заходу виступив менеджер з навчання та розвитку відділу збуту JTI Україна Олексій Чубірка, який поділився професійними рекомендаціями з ефективної підготовки вебінарів та втримання уваги студентів.

На вебінарі також розглядались 5 ключових запитань, яким слід приділити увагу  перед початком створення вебінару, практичні, технічні та психологічні елементи підготовки до вебінарів. Особливо цікаво були представлені техніки втримання уваги та методи управління увагою, а саме, підтримка «динаміки», залучення учасників, «чорний ящик».

Олексій розкрив головний секрет успіху, який є абсолютно простим – отримуйте задоволення від того, що ви робите!