ІІ Конкурс інноваційних бізнес-ідей та проєктів “Бої стартапів: інновації та управління ними”

25 листопада 2020 року відбувся ІІ Конкурс інноваційних бізнес-ідей та проєктів “Бої стартапів: інновації та управління ними”, організований науково-педагогічними працівниками кафедри управління та кафедри фінансів та економіки. Конкурс було проведено в рамках роботи Центру функціонального менеджменту (кафедри управління ФІТУ). На конкурсі було представлено 8 проєктів. Під керівництвом керівника Центру функціонального менеджменту Краус К.М., к.е.н., доцента кафедри управління було підготовлено колективний інноваційний проєкт студентами І-го курсу факультету Інформаційних технологій та управління Нікітою Леонтюком та Софією Слабоспіцькою “Боротьба із забрудненням атмосфери”.

Іншими учасниками конкурсу стали Ангеліна Парасіч (проєкт Zero waste cafe), Вероніка Шевчук (проєкт Компанія Plant pro), Марія Ятлук, Богдана Бурин, Ангеліна Рибалко (проєкт Швидкісні підземні дороги), Юля Журавель (проєкт Равликова ферма “RAVLAND”), Альона Бондар, Єлизавета Нечипоренко (проєкт Повітряне таксі), Влад Самсонов.

В ході конкурсу, учасники активно долучались до обговорення кожного з представлених проєктів, адже вони виявились надзвичайно актуальними в частині соціальної та економічної орієнтації. Рівень економічної обґрунтованості та опис змісту бізнес-ідеї вражав своєю глибиною і аргументованістю.

Завідувачем кафедри управління, доктором економічних наук Ільїч Людмилою Миколаївною було відмічено достатньо високий рівень презентаційних матеріалів розробників бізнес-ідей та важливість і доцільність проведення даних науково-дослідних заходів такого рівня.

Колектив кафедри управління ФІТУ бажає всім учасникам ІІ Конкурсу інноваційних бізнес-ідей та проєктів підкорення нових творчих вершин!