VIІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Сучасна фінансова політика України: проблеми та перспективи»

2 грудня 2020 року на кафедрі фінансів та економіки відбулась VIІІ Всеукраїнська науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Сучасна фінансова політика України: проблеми та перспективи». На конференції, яка проходила в режимі онлайн, було обговорено сучасні проблеми фінансів та економіки та запропоновано перспективні шляхи їх розв’язання. Обговорювалися проблеми розвитку банків, страхових компаній, підприємств в умовах пандемії COVID-19, була надана оцінка впливу карантинних заходів на економічний розвиток України в цілому, висвітлена демографічна ситуація в місті Києві, обговорені проблеми розвитку об’єднаних територіальних громад, створених на території України в умовах проведення реформи децентралізації (починаючи з 2014 року), висвітлювалися проблеми та тенденції розвитку добровільного медичного страхування в Україні, розглянуто сучасні інструменти Інтернет-маркетингу для просування реклами, обговорена роль цифровізації у забезпеченні конкурентних переваг страхових компаній. До організаційного комітету конференції надійшло більше 70 доповідей з 20 закладів вищої освіти України та зарубіжних країн.

Всі учасники конференції отримали сертифікати про участь в конференції. Тези доповідей всіх учасників рекомендовано до публікації у електронному збірнику матеріалів конференції «Сучасна фінансова політика України: проблеми та перспективи»

Ми щиро дякуємо учасникам конференції та сподіваймося на подальші цікаві практико-орієнтовні та результативні наукові дослідження!