Конкурс проектів-18

На конкурсі проектів, що відбувся 25.05.2018 р., перше місце отримав проект студента групи Мм-1-17-1.4д. Фокіна Віталія «Антихол», який передбачав створення комунікаційного середовища, з можливістю відпочити від буденних справ, відновити сили, зануритись в атмосферу відпочинку, опанувати музичний інструмент.

Друге місце поділили проекти, що виявилися взаємодоповнюючими: проект студентів групи Мб-1-17-4.0д Вероніки Захарової , Дмитра Гришка та Пруднікова Даніїла «IEYP» (Дослідження проблем молодіжного ринку праці) та студента групи Мм-1-17-1.4д. Макарова Максима «STUD JOB» (Створення ефективної платформи пошуку роботи).

Третє місце присуджено проекту студенткигрупи Мб-1-17-4.0д Вероніці Захаровій «Студентська кав’ярня» (Студентський стартап в форматі «робота і навчання»).

Окремо відзначено проекти студентів групи Мб -1-14-4.0д Коваль Тетяни та Рогач Лілії «Самотні діти вулиці» та Шевель Юлії та Напрєєнко Олени «Профорієнтація учнів» (Надання допомоги учням у визначенні професійної спрямованості. Створення моделі профорієнтаційної роботи в школі).