Командна діяльність: твій шлях до успіху!

«Великі справи в бізнесі ніколи не робляться однією людиною, вони зроблені командою»

©Стів Джобс

Феномен командної роботи та створення ефективної команди вже досить тривалий час займає топ позицію найактуальніших питань сучасності. І попри безліч проведених досліджень та написаних книжок це питання має всі шанси утримувати свій статус актуальності ще тривалий час. Адже це питання еволюціонує разом із нами!

Чи можливо бути успішним у своїй справі без команди?! – Дозвольте провести аналогію і задати інше питання. Чи може виграти полководець війну без армії, чи може тренер виграти футбольний чемпіонат без гравців, чи може політик виграти вибори без команди помічників, чи може конструктор заводу створити будь-яку продукцію без працівників? Іноді на тренінгах, коли я задаю подібне питання, учасники намагаються сперечатися і стверджують про некомандні види спорту, такі як бокс, теніс, шахи тощо. Ну, давайте подивимося: хіба у них немає тренера, або їм не потрібен спаринг партнер, з ким вони відпрацьовують свою тактику?! – Так вони самі виграють золото, але до цього їх підготувала команда!

Це і є ефект командної взаємодії, коли кожен грає в команді свою роль, і вся команда працює на перемогу. І повірте, що не тільки спортсмен радіє перемозі, але все ті, хто його до неї призвели.

Саме про це у четвер, 25 березня, на тренінгу «Командна діяльність: твій шлях до успіху», який проходив в рамках Освітнього фестивалю управлінської майстерності «Kyiv EdFest» 2021 Оксана Казак, кандидат економічних наук, доцент, доцент кафедри фінансів та економіки Факультету інформаційних технологій та управління разом із освітянською спільнотою м. Києва дізнавалися про загальні принципи формування ефективної команди, заглядали у свій внутрішній світ та вчилися долати труднощі на кожному з його етапів, а також підвищувати ефективність своєї роботи, розуміти та керувати своїми внутрішніми емоціями!

Дякуємо всім за активну участь, натхненний настрій та цікаву продуктивну співпрацю на тренінгу!

 

#KyivEdFest_2021 #Розвиваюся_з_EdFest #ФІНЕК #ФІТУ #АВАНГАРДГРІНЧЕНКА