1 Етапу ІІІ Конкурс інноваційних бізнес-проєктів “Фабрика бізнес-ідей та стартапів”

“Будь-яка ідея для свого успіху

має потребу в жертвах”.

(Ернест-Жозеф Ренан)

В рамках роботи Центру провайдингу інновацій та цифрового підприємництва та в рамках реалізації грантового проєкту “Навчання цифровому підприємництву”, професорсько-викладацьким складом кафедри фінансів та економіки, було ініційовано проведення 5 травня 2021 року 1 Етапу ІІІ  Конкурсу інноваційних бізнес-проєктів “Фабрика бізнес-ідей та стартапів” в рамках вивчення дисципліни “Підприємництво та бізнес” студентами спеціальностей Економіка (1 курс ЕК-1-21-4.0д). Над бізнес-проєктами студенти працювали протягом 2 місяців. Консультаційну роботу в ході підготовки бізнес-проєктів здійснювала д.е.н., доц., професор кафедри фінансів та економіки Краус Наталія Миколаївна.

На презентації та обговорені проєктів була присутня завідувачка кафедри фінансів та економіки д.е.н., доцент Сосновська Ольга Олександрівна. Оцінювали проєкти за такими характерними особливостями, як: актуальність, інноваційність, економічна ефективність, його соціальна і екологічна орієнтація, рівень опису й ясність змісту бізнес-ідеї, рівень представлення студентом свого авторського доробку та аргументованість і повнота відповідей на поставленні додаткові питання.

До наступного 2 Етапу ІІІ Конкурсу інноваційних бізнес-проєктів “Фабрика бізнес-ідей та стартапів” пройшли студенти Альона Олешко (з бізнес-проєктом, щодо відкриття кав’ярні з тваринами), Любов Пашиніна (з бізнес-проєктом “Чайного салону”), Дмитро Ожиганов (фірма з виробництва та продажу оптики), Ганна Поліщук (Екологічні аксесуари).

Цікаві та креативні бізнес-ідеї представили студенти Кирило Кушнір (Криті корти для пляжних видів спорту), Роман Лубнін (бізнес-проєкт “Пасіка”), Вікторія Коваль (відкриття готелю для тварин).

“Успішний бізнесмен іноді робить гроші

за  допомогою здібностей і досвіду,

але в основному, він робить їх помилково”.

(Гілберт Честертон)

Вітаємо наших студентів з проходженням до 2 Етапу Конкурсу та бажаємо нашій перспективній молоді реалізувати презентовані на конкурсі бізнес-проєкти!

І памятайте, що

“Своїй, нехай маленькій, справі

я віддаю перевагу всім біржам на світі”.

(Теодор Драйзер)