Вітаємо переможців ІІІ Конкурсу інноваційних бізнес-проєктів “Фабрика бізнес-ідей та стартапів”!

Бізнес – найпривабливіша гра,
в якій максимум азарту сполучається
з мінімум правил
(Білл Гейтс)

В рамках Фестивалю науки на Факультеті інформаційних технологій та управління КУБГ та в межах роботи Центру провайдингу інновацій та цифрового підприємництва 19 травня 2021 року відбувся Фінал ІІІ Конкурс інноваційних проєктів “Фабрика бізнес-ідей та стартапів” в рамках вивчення дисциплін “Підприємництво та бізнес”, “Менеджмент і маркетинг” студентами спеціальностей Економіка та Менеджмент.

Думка – квітка,
слово – зав’язь,
дія – плід
(Ралф-Уолдо Емерсон)


Над бізнес-проєктами студенти працювали протягом трьох місяців. Консультаційну роботу в ході підготовки бізнес-проєктів здійснювали д.е.н., доц., професор кафедри фінансів та економіки Краус Наталія Миколаївна, та к.е.н., доцент кафедри управління Краус Катерина Миколаївна, к.е.н., доцент, доцент кафедри економічної теорії, менеджменту і адміністрування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Тетяна Романівна Заволічна; к.е.н., доцент, доцент кафедри економічної теорії, менеджменту і адміністрування Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича Кузьмук Ігор Ярославович.
Студенти економічного факультету Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича були запрошеними учасниками даного наукового заходу (Бізнес-проєкт Компанія з озеленення “Зеленсвіт” Унгуляк Олег Васильович студент економічного факультету Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича; Бізнес-проєкт «Створення мобільної кав'ярні» Олександр Мирославович Ільчук - студент 2-го курсу 273-1 групи, денної форми навчання, спеціальності 073 «Менеджмент» економічного факультету Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича).
Члени експертної комісії конкурсу на кращу та актуальну інноваційну ідею оцінювали проєкти за такими характерними особливостями, як: актуальність, інноваційність, економічна ефективність, його соціальна і екологічна орієнтація, якість приготовленої презентації, ораторська майстерність, рівень представлення студентом свого авторського доробку та аргументованість і повнота відповідей на поставленні додаткові питання.
За результатами роботи студентів на Фабриці бізнес-ідей та стартапів переможцями стали: ІІІ місце, за проєкт: The "Onion" Project студентів спеціальності Менеджмент Бейлаха Вадима, Шевченка Артема з Київського університету імені Бориса Грінченка. Керівник: к.е.н., доцент, доцент кафедри управління Краус К.М. ІІ місце, за бізнес-ідею – Фірма з виробництва і продажу оптики та інших засобів для зору та очей «NeoVisAx» (презентація проєкту власної справи підготовлена Поліщук Ганна Дмитрівна, Ожиганов Дмитро Ігорович Екб 1-20-4.0д, Київського університету імені Бориса Грінченка). Керівник: д.е.н., доцент, професор кафедри фінансів та економіки Краус Н.М. І місце, Бізнес-проєкт «Створення мобільної кав'ярні» Олександр Мирославович Ільчук - студент 2-го курсу 273-1 групи, денної форми навчання, спеціальності 073 «Менеджмент» економічного факультету Чернівецький національний університет ім. Юрія Федьковича. Керівник: к.е.н. Тетяна Романівна Заволічна

Вітаємо переможців Конкурсу та бажаємо студентам реалізувати на практиці презентовані на конкурсі ідеї!

Бізнес – це коли величезне Адріатичне море
розливають у флакончики по 10 мл
і успішно продають в аптеках по 3 у.о.
(Олена Єрмолова)