Відкрита лекція завідувачки кафедри управління Ільїч Л. М. на тему "Ринок праці у соціально-економічній системі"

10 вересня 2021 року для студентів першого курсу спеціальності 073 «Менеджмент» першого бакалаврського рівня освіти відбулася відкрита лекція завідувачки кафедри управління Людмили Ільїч на тему «Ринок праці в соціально-економічній системі». 
На лекції були присутні декан Факультету інформаційних технологій та управління Алла Михацька, заступник декана Ірина Мельник, завідувач  кафедри інформаційної та кібернетичної безпеки Павло Складаний, завідувач кафедри фінансів та економіки Ольга Сосновська та викладачі кафедри управління. 
Лекція була присвячена актуальним питанням трансформації глобального ринку праці під дією соціально-демографічних та технологічних чинників. 
Лектор з використанням новітніх досліджень ПРООН, Міжнародного Економічного Форуму та Європейської комісії щодо перспектив соціально-демографічного та технологічного розвитку світу у доступній формі пояснила як змінюватиметься структура зайнятості і зростатимуть вимоги до якості людських ресурсів . 
Матеріал було викладено на високому науково-методичному рівні за класичним зразком університетських лекцій з використанням якісного наочного матеріалу. Слухачі відмітили високу актуальність та корисність лекції і висловили бажання, щодо поглиблення власних знань у сфері економіки праці та управління людськими ресурсами.