Перша Всеукраїнська конференція Access2Finance доступ до фінансів малого та середнього бізнесу

Професор кафедри фінансів та економіки Краус Н.М. та доцент кафедри управління Штепа О.В. факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь у Першій Всеукраїнській конференції Access2Finance, яка відбулася 29 вересня 2021 року, та була присвячена пошуку нових інструментів доступності до фінансування малого та середнього бізнесу.

Учасники конференції активно дискутували за такими проблемними напрямами: Як малому бізнесу максимально використати всі існуючі можливості та втриматись на плаву в часи пост-COVID кризи? Глобальна економіка: чого очікувати далі? Де взяти гроші для інноваційного малого та середнього бізнесу? Функціональна і технологічна трансформація кредитування малого бізнесу; електронний реєстр документів торгового фінансування; банківські та альтернативні інструменти фінансування для агропромислового комплексу; альтернативні інструменти залучення фінансування.

До участі у конференції були долучені представники державного сектору, фінансової індустрії та підприємці, з метою того, щоб разом знайти відповіді на низку важливих та нагальних для бізнесу питань в час цифрової трансформації.

Access2Finance – це унікальна платформа, яка відкриває нові можливості для розвитку та пошуку альтернативних джерел фінансування малого і середнього бізнесу.