Робоча зустріч щодо співпраці зі Спілкою підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України

 

fitu

spmsggu

 

В рамках налагодження партнерства з фахівцями-практиками та роботодавцями на Факультеті інформаційних технологій та управління 7 жовтня 2021 р. відбулась робоча зустріч щодо співпраці зі Спілкою підприємців малих, середніх і приватизованих підприємств України.

У обговоренні напрямів майбутньої співпраці приймали участь перший віце-президент, Генеральний директор Спілки Биковець В’ячеслав Михайлович, декан Факультету Михацька Алла Валер’янівна, завідувач кафедри фінансів та економіки Сосновська Ольга Олександрівна, професор кафедри фінансів та економіки Ушенко Наталя Валентинівна.

Загалом співпраця спрямована на поширення серед студентської молоді ідей підприємництва, залучення студентів та викладачів закладів вищої освіти до виконання науково-дослідних робіт з питань розвитку підприємництва, проведення консультацій, аналітичних досліджень та інших робіт дослідницького характеру, до участі в розробках та реалізації проєктів, програм з питань розвитку і підтримки підприємництва. Окрему увагу було приділено участі представників Спілки у роботі Ради роботодавців Факультету інформаційних технологій та управління з метою подальшого розвитку практико-орієнтованого навчання, концепція якого успішно реалізується в Університеті Грінченка.

IMG 6347