РОЗВИВАЄМО ІННОВАЦІЙНІ ПРОЄКТИ У НАШОМУ ПІДПРИЄМНИЦЬКОМУ УНІВЕРСИТЕТІ – ВОРКШОП «ПРЕЗЕНТАЦІЯ ІДЕЙ І КОМАНД»

21 жовтня 2021 року на Факультеті інформаційних технологій та управління командою викладачів к.е.н., доц., доцентом кафедри фінансів та економіки Казак О.О., к.е.н., доц., доцентом кафедри фінансів та економіки Жуковою Ю.М. та д.е.н., проф., професором кафедри фінансів та економіки Рамським А.Ю. був проведений воркшоп «Презентація ідей і команд» як проміжний результат діяльності слухачів курсу «Інноваційне підприємництво та управління стартап проєктами», що реалізується кафедрою фінансів та економіки в рамках ініціативи «Підприємницький університет» від мережі стартап-інкубаторів YEP спільно з Міністерство освіти і науки України, Міністерство цифрової трансформації України, Дія.Бізнес, Ukrainian Startup Fund, Genesis за підтримки Програма USAID «Конкурентоспроможна економіка України».

Потужною підтримкою в організації та проведенні заходу стала участь наших кураторів-партнерів: Huseyn Qiyasov – Project Manager YEP, Marharyta Chernyshova – Communications Manager YEP, Dasha Tambulatova – Project Manager Assistant YEP та Oleksandr Medvediev – IT Sector Associate USAID Competitive Economy Program in Ukraine.

Цьогоріч наша аудиторія слухачів порівняно з минулим пілотним роком збільшилася майже у 4 (!!!) рази і об’єднала в спільноту стартаперів КУБГ здобувачів не лише Факультет інформаційних технологій та управління, але й Факультет права та міжнародних відносин та Інститут журналістики. 9 команд представили свої ідеї для стратапу, розкривши питання проблеми, яку прагнуть вирішити, цільову аудиторію, суть монетизації, склад та soft і hard skills кожного учасника, а також свою візію і місію.

Надані усім учасникам професійні поради й надихаючі фідбеки кураторів-партнерів та організаторів стали надзвичайною мотиваційною підтримкою у розвитку якісних інноваційних проєктів університетської стартап-екосистеми та запорукою успішної участі наших команд на національному конкурсі університетських стартапів!

#ПІДПРИЄМНИЦЬКИЙУНІВЕРСИТЕТ #ФІНЕК #СТАРТАПУНІВЕР #ФІТУКУБГ #АВАНГАРДГРІНЧЕНКА