Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні тенденції розвитку економіки, фінансів та управління: нові можливості, проблеми, перспективи», 10.11.2021 р.

10 листопада за ініціативи колективів кафедр управління, кафедри фінансів та економіки Факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція з міжнародною участю «Сучасні тенденції розвитку економіки, фінансів та управління: нові можливості, проблеми, перспективи». В ході конференції піднімалися надзвичайно важливі проблеми щодо відновлення економічного зростання, стабілізації фінансової системи та обговорювалися проблеми публічного управління в період соціально-економічної кризи. Учасники змогли не лише поділитися науковими розробками, подискутувати, а й зміцнити дружні стосунки з учасниками з інших закладів вищої освіти.
До секційного засідання 2 «АКТУАЛЬНІ ПРОБЛЕМИ УПРАВЛІННЯ НА РІЗНИХ РІВНЯХ ЕКОНОМІЧНОЇ АГРЕГАЦІЇ» у цьому році долучилися як Всеукраїнські громадські організації так і вищі заклади освіти: Запорізький національний університет, Одеський національний економічний університет, Приватний університет у Лакхнау (Індія), ГО “Асоціація сприяння глобалізації освіти та науки СПЕЙСТАЙМ”. Активну участь прийняла Кафедра журналістики та реклами Київського національного торговельно-економічного університету та Києво-Могилянська школа врядування імені Андрія Мелешевича.
До секційного засідання 4 «СУЧАСНІ ФОРМИ І МЕТОДИ ПІДГОТОВКИ ТА ПІДВИЩЕННЯ КВАЛІФІКАЦІЇ КАДРІВ ДЛЯ ОРГАНІВ УПРАВЛІННЯ, СУБ’ЄКТІВ ГОСПОДАРЮВАННЯ» фахівці практики з Українського інституту розвитку освіти, Державної служби якості освіти, Інституту післядипломної освіти Київського університету імені Бориса Грінченка, керівники та заступники керівників ЗЗСО, студенти, що навчаються за освітньою програмою управління закладами освіти. Відбулося плідне обговорення актуальних питань інформатизації освіти, проблематики підвищення кваліфікації вчителів для Нової української школи та впровадження сучасних методів навчання в системі післядипломної освіти.
Проведення конференції, презентування досліджень і жваве обговорення доповідей свідчить про значну увагу, яка приділяється науковим дослідженням, пов’язаним з актуальними проблемами управління на різних рівнях економічної агрегації. З доповідями виступили як громадські діячі, так і науковці, коло інтересів яких безпосередньо пов’язане з тематикою секційного дослідження. Тож сподіваємося, що плідна робота конференції залишила тільки позитивні враження і надала поштовх до подальших наукових досліджень.