International Conference on Thermal Engineering and Management Advances, ICTEMA 2022

Місце проведення: м. Джалпайгурі (місто в індійському штаті Західна Бенгалія), Індія.

Дата: 15-16 січня 2022

ПІБ учасника: Краус Наталія Миколаївна

Професор кафедри фінансів та економіки, факультету інформаційних технологій та управління Київського університету імені Бориса Грінченка Краус Н.М. представила свої власні наукові напрацювання в результаті реалізації проєкту «Teaching Digital Entrepreneurship» (Еразмус+ КА203 «Стратегічне партнерство»).

В ході дискусії з організаторами конференції, професор кафедри фінансів та економіки Наталія Миколаївна назвала, переваги застосунку цифрових двійників в умовах віртуальної реальності, серед чого: оперативна оцінка ризиків і часу виробництва; віддалений моніторинг у режимі реального часу; інтелектуальне обслуговування. Представила напрацьовані особливості реалізації проєктів за участі цифрових двійників в умовах віртуальної реальності. Вказала категорії цифрових двійників, а саме: екземпляр (Digital Twin Instance, DTI); прототип (Digital Twin Prototype, DTP); агрегований двійник (Digital Twin Aggregate, DTA). Навела вдалі прикладу з досвіду впровадження в практику технології цифрових двійників.

Міжнародна конференція, що відбулася в Індії зібрала під одним “дахом” науковців, практиків, підприємців, дослідників з різноманітних секторів економіки з метою того, щоб подискутувати про можливості, які відкриває інженерія та управління інноваціями для індійської економіки в глобальному цифровому просторі в умовах віртуальної реальності.