ІV Конкурс інноваційних бізнес-проєктів “Фабрика бізнес-ідей та стартапів”

Інновації – це завжди ризик.

Але прогресу можна досягти

лише якщо вийти із зони комфорту.

До дня Науки в рамках роботи Центру провайдингу інновацій та цифрового підприємництва й Центру функціонального менежменту, професорсько-викладацьким складом кафедри управління і кафедри фінансів та економіки, було ініційовано проведення 16 травня 2022 року ІV Конкурс інноваційних бізнес-проєктів “Фабрика бізнес-ідей та стартапів” в рамках вивчення дисципліни “Підприємництво та бізнес” студентами спеціальностей Економіка (1 курс ЕКб-1-21-4.0д) та дисципліни “Менеджмент і маркетинг” спеціальності Менеджмент (2 курс Мб-1-20-4.0д). Над бізнес-проєктами студенти працювали протягом 3 місяців. Консультаційну роботу в ході підготовки бізнес-проєктів здійснювали д.е.н., проф., професор кафедри фінансів та економіки Краус Н. М. та к.е.н., доц., доцент кафедри управління Краус К. М.

На презентації проєктів були присутні завідувачка кафедри фінансів та економіки д.е.н., проф. Сосновська Ольга Олександрівна і завідувачка кафедри управління д.е.н., проф. Ільїч Людмила Миколаївна. Оцінювали проєкти за такими характерними особливостями, як: актуальність, інноваційність, економічна ефективність, соціальна і екологічна орієнтація, рівень опису й ясність змісту бізнес-ідеї, рівень представлення студентом свого авторського доробку та аргументованість, повнота відповідей на поставленні додаткові питання.

В Конкурсі інноваційних бізнес-проєктів “Фабрика бізнес-ідей та стартапів” представили свої проєкти наступні студенти: Анастасія Приймачек (з бізнес-проєктом, щодо прихологічної підтримки в умовах війни); Анастасія Могильна (з бізнес-проєктом виготовлення індивідуальних дерев’яних фотоальбомів); Таїсія Павленко (з проєктом української освітньої платформи); Вікторія Супрунюк (з проєктом натуральної, екологічної продукції по догляду за обличчям); Марія Сичинська (з проєктом дитячого садочка для українських дітей, що переїхали до Варшави в результаті війни в Україні). Цікаві та креативні бізнес-ідеї представили студенти Дворецька Олександра (напівфабрикати "HOMIEFOOD"), Крещенко Анастасія (бізнес-проєкт присвячений розробці WEB-САЙТІВ), Феоктістов Гліб (проєкт “Smoke coffee”), Григор’єва Софія (стартап проєкт кав’ярні), Балюра Анастасія (відкриття кафе "TWICE").

Вітаємо наших студентів з вдалою презентацією і захистом своїх проєктів та бажаємо нашій перспективній молоді реалізувати презентовані на конкурсі бізнес-проєкти!