Участь науковців Факультету в Міжнародній конференції «Психолого-педагогічні проблеми вищої і середньої освіти в умовах сучасних викликів: теорія і практика»

20 травня 2022 р. професори факультету Лілія Гриневич (кафедра управління) і Володимир Прошкін (кафедра комп’ютерних наук і математики) взяли участь у роботі Міжнародної конференції «Психолого-педагогічні проблеми вищої і середньої освіти в умовах сучасних викликів: теорія і практика», що проходила на базі Харківського національного педагогічного університету імені Г. С. Сковороди в онлайн форматі.

Науковці нашого Факультету представили доповідь на тему: «Чинники якості природничо-математичної освіти (на прикладі результатів дослідження у школах міста Києва)».

У доповіді представлено результати дослідження з якості природничо-математичної освіти учнів шкіл міста Києва. Зокрема, розкрито здатність учнів застосовувати отримані знання з математики, фізики, хімії, біології та географії для вирішення практичних завдань, проаналізовано чинники, що впливають на якість природничо-математичної освіти. Наведено рекомендації щодо її підвищення на різних рівнях реалізації: МОН України, КМДА, ЗЗСО.