Презентація студентських проєктів «Проєкт для міста»

В рамках роботи Центру розвитку компетентностей «Центру муніципальної економіки» та у ході вивчення навчальної дисципліни «Економіка міста» 24 червня 2022 р. студентами спеціальності Економіка (3 курс ЕКб-1-19-4.0д) була проведена щорічна презентація студентських проєктів «Проєкт для міста».

Не зважаючи на складні сучасні обставини наші студенти представили дуже цікаві та інноваційні проєкти щодо майбутнього розвитку наших міст. Консультаційну роботу у ході підготовки проєктів здійснювала професор Лойко Валерія Вікторівна.

Студентів зацікавили питання сучасного розвитку українських міст. У ході презентації проєктів проходило жваве обговорення щодо реальності реалізації того чи іншого проєкту. Всі проєкти викликали зацікавленість. Володимир Гелюта представив «Проєкт автостоянок у місті Києві», в якому було узагальнено найбільш цікавий досвід організації автостоянок в інших містах світу. Марія Ятлук у своєму проєкті «Проєкт швидкісних підземних доріг» провела адаптацію фантастичної ідеї Ілона Маска для умов міста Києва. Ангеліни Рибалко розробила цікавий «Проєкт сенсорного саду в місті для розвитку дітей». Вероніка Шевчук представила «Проєкт швидкісної доставки продуктів та ліків у місті». Богдана Бурин обґрунтувала у своєму проєкті «Діснейленд у Києві» мрію багатьох дітей та дорослих щодо створення парку розваг Діснейленд в майбутньому. Цікавий проєкт представила Єлизавета Нечипоренко «Проєкт активного дизайну вулиці міста як запорука безпеки». Альона Бондар запропонувала у своєму «Проєкті дитячого спортивного майданчику» ідею удосконалення реального міста в спальному районі міста Києва. Олександр Стадник запропонував «Проєкт озеленення зони відпочинку у Деснянському районі міста Києва».

Обговорення проєктів було присвячено майбутньому розвитку міста Києва та інших міст України. Разом до перемоги!