Робоча зустріч в Відні (Австрія) з партнерами по грантовому проєкту «Teaching Digital Entrepreneurship»

4-5 липня 2022 року на базі Віденського економічного університету відбулась робоча зустріч учасників грантового проєкту «Teaching Digital Entrepreneurship». В робочій зустрічі від Київського університету імені Бориса Грінченка взяли участь Краус Н.М., д.е.н., професор кафедри фінансів та економіки, керівник Центру провайдингу інновацій та цифрового підприємництва ФІТУ та Краус К.М., к.е.н., доцент кафедри управління, керівник Центру функціонального менеджменту ФІТУ. В ході двох робочих днів було проведено зустрічі з партнерами та представлено напрацювання в рамках четвертого етапу проєкту в частині інноваційної програми навчання цифровому підприємництву. Модерував зустрічі професор, доктор хаб. David M. Herold (Віденський економічний університет, Австрія).

На зустрічі були присутні представники наукової спільноти з Університету Хаєн, Іспанія; Віденського економічного університету, Австрія; Неаполітанського університету, Італія; Університету Салерно, Італія; Університету Фоджа, Італія. Всі учасники проєкту вислови своє бачення змісту програми навчання цифровому підприємництву в рамках реалізації грантового проєкту «Teaching Digital Entrepreneurship».

Доцент кафедри управління, Краус Катерна Миколаївна, розкрила зміст презентаційних матеріалів розділів навчального посібника з цифрового підприємництва та зауважила, що робочою групою від КУБГ було розроблено схематичний матеріал, підібрано відеоматеріал за темами Цифрова екосистема та Цифрова інфраструктура. Професор кафедри фінансів та економіки Краус Наталія Миколаївна в ході обговорення представила ключові характеристики силабусів до відповідних тем, що були розроблені колективом викладачів КУБГ (Краус К.М. к.е.н., доцент кафедри управління; Штепа О.В., к.е.н., доцент кафедри управління; Краус Н.М., д.е.н., професор кафедри фінансів та економіки).

Учасники-члени робочої групи, в ході обговорення прийняли рішення і надалі активно долучатись до робочих зустрічей, з метою того, щоб якісно завершити роботу над інноваційною програмою навчання цифровому підприємництву, що є головним продуктом на четвертому етапі реалізації грантового проєкту «Teaching Digital Entrepreneurship».