Переможці Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей зі спеціалізації «Економіка бізнесу»

Постійно розвиваємо у наших послідовників науково-дослідницькі навички, які прагнемо формувати та демонструвати через проведення науково-практичних конференцій, дискусійних клубів, конкурсів, наукових читань.

Важливим щорічним заходом є проведення ініційованого МОН України  Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей, який у 2021/2022 навчальному році в Університеті Грінченка вперше проводився за спеціалізацією  «Економіка бізнесу». Переможцями І туру стали:

  • Золотоверха Анастасія Віталіївна (студентка спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економіка міста. Урбаністика») на тему «Розвиток підприємництва в системі муніципального управління» (науковий керівник – д.е.н., професор Ушенко Н.В.);
  • Костікова Катерина Олександрівна (студентки спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньої програми «Фінанси і кредит») на тему «Управління фінансово-економічною безпекою підприємства» (науковий керівник - д.е.н., професор Ушенко Н.В.);
  • Чередніченко Анастасія Олексіївна (студентка спеціальності 051 «Економіка» освітньої програми «Економіка міста. Урбаністика») на тему «Розвиток «зеленого» бізнесу: соціально-економічні ефекти, реалії та перспективи» (науковий керівник – д.е.н., професор Ушенко Н.В.).

Приємно відзначити, що студенти у тематиці наукових робіт зберігали фахову спрямованість обраної спеціальності.  Роботи переможців вирізнялися наявністю інноваційних пропозицій, прикладною орієнтованістю, мали апробацію на наукових заходах та опубліковані наукові праці.

Наукові роботи студентів-переможців І туру рекомендовано направити на ІІ тур Всеукраїнського конкурсу студентських наукових робіт з галузей знань і спеціальностей у 2021/2022 н.р. зі спеціалізації «Економіка бізнесу» до базового закладу вищої освіти з його проведення – Поліського національного університету.

Вітаємо переможців з суттєвим досягненням та висловлюємо подяку науковому керівнику! Подальших звершень на науковій ниві!