Вітаємо аспіранта 1 курсу ОНП «Економіка» з обранням головою Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених Факультету економіки та управління

4 жовтня 2022 р. відбулись збори  Наукового товариства студентів, аспірантів, докторантів та молодих вчених факультету економіки та управління. На зборах було обрано головою цього товариства аспіранта 1 курсу спеціальності Економіка ОНП «Економіка» Александрова Богдана Володимировича та заступником голови обрано студента 3 курсу спеціальності 051 Економіка ОП «економіка міста. Урбаністика» Ющенко Валерія Віталійовича. В планах Наукового товариства активна участь студентів та аспірантів факультету у всіх наукових заходах, участь у Міжнародних та Всеукраїнських науково-практичних конференціях, Міжнародного та Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт, семінарах, круглих столах.

Підтримуємо наших аспірантів та студентів в їх прагненні розвивати українську науку та презентувати наукові здобутки світовій спільноті.

 Бажаємо обраному голові та його заступникові успіхів, здоров’я та творчих здобутків!

Разом до перемоги!