Збори Ради випускників ФЕУ

У пятницю 28 жовтня на Факультеті економіки та управління відбулися Збори Ради випускників. У Зборах брали участь представники Факультету та гаранти :

Осадчий Вячеслав Володимирович – декан факультету економіки та управління;

Руденко Валентина Сергіївна – заступник декана з науково-педагогічної та соціально-гуманітарної роботи;

Ушенко Наталя Валентинівна – учасник проєктної групи програми «Міжнародна економіка»

Лойко Валерія Вікторівна - гарант програми «Економіка міста. Урбаністика»

А також випускники:

Пошелюжний Олександр Олександрович– заступник начальника Управління – начальник відділу інституційного аудиту управління Державної служби якості освіти у м.Києві.

Кучеровська Вікторія Олександрівна – фахівець з управління проектами та програмами у сфері матеріального (нематеріального) виробництва ТОВ "АККОРДТУР".

Ярмошенко Марина Леонідівна - менеджер з персоналу ТОВ "Омега".

Бузюк Олексій Андрійович – випускник бакалаврату ОПП «Економіка міста. Урбаністика».

Позур Руслан Сергійович – випускник ОПП «Фінанси, банківська справа та страхування». Заступник директора ТОВ «Роял Хілл».

На Засіданні затверджено склад Ради випускників, обрали Голову Ради випускників ФЕУ - Бузюка Олексія Андрійовича. Також затвердили План роботи ради випускників на 2022-2023 навчальний рік.

Разом із професором, доктором, економічних наук, доцентом кафедри міжнародної економіки Валерією Вікторівною Лойко обговорили подальше удосконалення Освітньо-наукової програми "Економіка" третього освітнього рівня.

Також разом з доктором економічних наук, професором кафедри міжнародної економіки Ушенко Наталією Валентинівною – учасницею проєктної групи програми «Міжнародна економіка» спеціальності 051 Економіка другого (магістерського) рівня, розглянули проєкт нової програми.

Члени Ради випускників, а саме Позур Руслан та Кучеровська Вікторія виступили зі своїми пропозиціями щодо необхідності цієї програми в Університеті та актуальності магістрів на ринку праці. Висловили прохання приділити максимум уваги на практикоорієнтованість програми, внесли свої пропозиції з точки зору її міжнародної цінності .

Дякуємо всім учасникам за долученість, активність та сприяння у розробці якісної освіти задля формування висококваліфікованих кадрів та всебічно - розвинених особистостей.