Науково-практична конференція «Розвиток професійних компетентностей державних службовців: комунікативний аспект»

 

3-4 листопада 2016 р. викладачі Київського університету імені Бориса Грінченка факультету Інформаційних технологій та управління д.держ.упр., професор кафедри управління Орлова Н.С. та Інституту післядипломної педагогічної освіти к.філол.н. Шуть В.Я. взяли участь у науково-практичній конференції «Розвиток професійних компетентностей державних службовців: комунікативний аспект», яка проводилася Національною Академією державного управління при Президентові України за міжнародною участь Фонду Ганса Зайделя в Україні.

Пленарне засідання відбулося за участю д.держ.упр., професора, віце-президента НАДУ при Президентові України Білинської М.М., уповноваженого Президента України з прав дитини Кулеби М.М., ведучої Українського радіо Ткаченко Ірини та інших почесних гостей.

В рамках секційних засідань конференції учасниками було обговорено проблеми ефективної комунікації у сфері регулювання економічного розвитку та особливості мовної комунікації в професійної діяльності публічних управлінців. За круглим столом відбулося обговорення перспектив шодо розбудови спроможності державної служби до управління змінами для підтримки реформ в Україні. В рамках конференції була презентована нова бакалаврська програма з публічного управління та адміністрування.