Участь аспірантів спеціальності 051 Економіка та студентів в обговоренні перспектив наукової діяльності на засіданні НТСАДМВ ФЕУ

10 листопада 2022 р. відбулось засідання Наукового товариства студентів, аспірантів і молодих вчених Факультету економіки та управління, в якому прийняли активну участь аспіранти спеціальності 051 Економіка та студенти ФЕУ.

На початку засідання декан факультету проф. Осадчий Вячеслав Володимирович наголосив на необхідності збільшенні активності участі студентів та аспірантів факультету у наукових заходах. Особливо наголосив на прояві ініціативи щодо участі у міжнародних наукових проєктах, розробці та реалізації стартап проєктів.

Голова Наукового товариства студентів, аспірантів і молодих вчених  Факультету економіки та управління аспірант 1 курсу спеціальності 051 Економіка Александров Богдан Володимирович.  Розповів про поточні плани щодо участі студентів та аспірантів факультету у наукових заходах кафедр.

Інформацію про проведення VI Всеукраїнській науково-практичній інтернет-конференції «Перспективи розвитку управлінських систем у соціальній та економічній сферах України: теорія і практика» розповіла заступник декана з наукової роботи, доктор наук з державного управління, доцент, професор кафедри управління Рябець Катерина Анатоліївна. Організатором конференції є кафедра управління. Конференція планується до проведення 22 листопада 2022 р.

Інформацію про проведення про участь у Х Всеукраїнської конференції студентів, аспірантів та молодих вчених «Сучасна фінансова політика України: проблеми та перспективи» розповіла професор кафедри міжнародної економіки Лойко Валерія Вікторівна. Організаторами конференції є кафедра міжнародної економіки та кафедра фінансів. Конференція запланована до проведення на 1 грудня 2022 року.

Аспіранти та студенти спеціальності Економіка прийняли участь у обговоренні тем актуальних наукових досліджень для підготовки доповідей на конференції, які будуть проходити на факультеті економіки та управління.