Гостьова лекція Олексія Шкурдоди "Робота контактного центру 1551"

11 листопада 2022 року для студентів спеціальності «Економіка» в рамках вивчення дисципліни «Управління сучасним містом. Smart Sity» відбулась гостьова лекція Першого заступника директора КБУ "Контактний центр міста Києва 1551" Олексія Шкурдоди на тему «Робота контактного центру». Викладач – доктор економічних наук, завідувачка кафедри міжнародної економіки Шлапак Алла Василівна була фундатором створення цієї служби.

Найголовніша гаряча лінія міста Києва спочатку працювала як телефонний комунікаційний центр. Після ребрендингу «1551» став означати набагато більше, ніж просто номер телефону. Було впроваджено інноваційну систему комунікацій між жителями та адміністрацією міста за допомогою цифрового порталу та мобільного застосунку. Таке оновлення забезпечило підвищення ефективності роботи більше, ніж на 60%. Також пан Олексій розповів про деталі роботи системи: шлях заявки, її обробку, розміщення інформації, аналітику.

Попри важкі часи міська адміністрація робить усе можливе для покращення якості життя у столиці, тримає постійний зв’язок з мешканцями, надає допомогу і словом, і справою. Разом до Перемоги!