Гостьова лекція директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олега Половинко

3 грудня 2022 року за ініціативи  кафедри міжнародної економіки відбулась гостьова лекція  директора Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА Олега Половинко.  Пан Олег розповів склад та структуру ресурсів та баз даних інформаційного простору Києва. На початку війни обсяги інформації в застосунку Київ Цифровий збільшились вдвічі: інформування про тривоги, оцінка збитків, інформування про злочини. Викликала цікавість у студентів та аспірантів розповідь про системи збору інформації щодо кількості наявних мешканців у місті, пільговиків, обмін інформацією між підрозділами КМДА, нові проєкти та світовий досвід розумних міст.

Надалі лекція проходила у живому форматі «запитання-відповідь». Питання стосувались практично всіх сфер міського життя: транспортних карт, карт укриттів, адміністративних, медичних, освітніх послуг, обміну даних Києва Цифрового з Генеральним планом міста. 

Викликає вдячність та пошану масштабна робота команди Департаменту інформаційно-комунікаційних технологій КМДА у сучасних важких умовах.

Разом до перемоги!