Гостьова онлайн-лекція директора з маркетингу Remme, к.е.н. Корнєвої О.В.

8 жовтня 2022 року в рамках вивчення дисципліни «Основи бізнес-процесів» для студентів освітньої програми «Реклама та зв’язки з громадськістю» була проведена гостьова онлайн-лекція фахівця-практика - директора з маркетингу Remme, к.е.н. Корнєвої Ольги Володимирівни на тему  «Маркетинг в компанії як бізнес-процес: практичні аспекти».

Лектор з 15-річним досвідом роботи на вітчизняному та зарубіжному ринках приділила увагу наступним питанням:

  • постановка маркетингу в компанії: українські реалії.
  • Маркетинг до результату: як працювати з воронками продажів і проводити по них клієнтів
  • Маркетинг в підприємницькій діяльності: як створити бізнес з мінімальними інвестиціями.

Керуючись набутим досвідом, Ольга Володимирівна розповіла про стрімкий розвиток маркетингової діяльності в нашому мінливому та не передбачуваному сьогоденні, чим керуються покупці при виборі товарів чи послуг та як завоювати їх прихильність. Окрім теоретичних знань, спікер поділилася практичними порадами як працювати з воронками продажів і проводити по них клієнтів, де можна вивчати маркетинг як професію та розібратися в тонкощах «маркетингового мистецтва».

         Фахова спрямованість дискусії забезпечувалась модератором заходу – професором кафедри міжнародної економіки Ушенко Н.В., а активність студентів у запитаннях підтверджували прагнення до освоєння тонкощів маркетингових «секретів». У завершення лекції ми щиро подякували Ольгу Володимирівну за відкритість у співпраці та домовились про продовження зустрічей у майбутньому.