Розширення співпраці з ІТ-компанією Genesis та ГО «Освітня фундація продуктового ІТ»

Науково-педагогічні працівники кафедри міжнародної економіки посилено працюють над впровадженням пріоритетної складової сучасної вищої освіти - формування підприємницьких навичок студентів.
У лютому 20223 року доцент кафедри міжнародної економіки, к.е.н. Євтушевська Ольга Володимирівна пройшла програму підвищення кваліфікації за курсом «Створення та розвиток ІТ-продуктів», який розроблений передовою продуктовою IT-компанією України - Genesis, ГО «Освітня фундація продуктового IT» та студією онлайн-освіти EdEra за підтримки Міністерства цифрової трансформації та МОН України. В результаті отримала акредитацію на інтеграцію курсу «Створення та розвиток ІТ-продуктів» у Київському університеті імені Бориса Грінченка. Раніше таке ж навчання пройшли професор кафедри Ушенко Наталя Валентинівна та доцент кафедри Жукова Юлія Миколаївна.
Залучення викладачів кафедри до такої співпраці дозволить розширити викладання курсу студентам як економічних, так і неекономічних спеціальностей, сприятиме формуванню підприємницької культури Університету.