Робота в Центрі компетенцій цифрових фінансів та е-бізнесу

В рамках роботи Центру цифрових фінансів та е-бізнесу (кафедра фінансів ФЕУ) в березні 2023 року студенти 5 курсу спеціальності 072 “Фінанси, банківська справа та страхування” (другого освітнього рівня “магістр”), на платформі ДіЯ. Цифрова Освіта. Міністерства цифрової трансформації України, вдало проходили базові курси Цифрові гроші й Дружні цифрові фінанси та отримали національного зразка Електронні сертифікати (обсягом 0,1 і 0,2 кредиту ЄКТС). Даний Сертифікат студенти-магістри можуть в подальшому додавати до свого Резюме при працевлаштуванні. 
Професор кафедри фінансів та економіки Краус Наталія Миколаївна надавала студентам консультативну підтримку з метою кращого проходження даних курсів. Результатом проходження курсів стало посилення фахових компетенцій в частині ознайомлення з особливостями кредитів і депозитів, знать про валютний рахунок і онлайн-банкінг, як використовувати кредитні кошти без сплати відсотків, як потроху відкладати гроші на депозит, як використовувати смартфон чи розумний годинник замість гаманця, як сплачувати комунальні послуги, поповнити рахунок чи переказати гроші на картку іншій особі, не виходячи з будинку, які основні правила використання картки, що допоможуть уникнути неприємних ситуацій.
Вітаємо магістрантів з успішним проходженням базових курсів Цифрові гроші й Дружні цифрові фінанси! Колектив кафедри фінансів бажає кожному студенту професійного та фахового зростання у майбутньому!